Dociekliwy 31.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Witam,Nie wiem czy sprawa pasuje do tego forum - sprawdźmy.Jakiś czas temu zrobiłem sobie projekt domu w programie 'Wymarzony Dom' firmy Intersoft. Teraz chciałem zająć się ogrodem - przy pomocy programu 'Wymarzony Ogród'. Niestety nie mogę zaimportować budynku, ponieważ pierwszy z programów jako demo nie posiada funkcji 'Eksport' do formatu *.wrl. Szukam kogoś kto posiada wersję pełną i po przesłaniu przeze mnie projektu odesłałby mi go w wersji *.wrl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dociekliwy 02.08.2005 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Pomyślałem sobie, że może to wyglądać na kontrolę licencji oprogramowania . To nie o to chodzi!!! Zresztą z tego co wiem, to są wersje pełne kilkunastodniowe bez licencji. Tak zupełnie poważnie - nie wierzę żeby nikt z użytkowniów nie mógł mi pomóc - strasznie się narobiłem przy tym projekcie - szkoda byłoby tej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaviar 03.08.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Pusć maila na priva, odpisze. Przy eksporcie sa 3 opcje: eksportuj bez tekstur, eksportuj bez obiektów, jako widok dzienny (lampy wyłaczone). Intersoft radzi, zeby z uwagi na kompatybilnośc z przegladarkami wszystkie były zaznaczone. Rozumiem ze chcesz to otwierać w WO, zatem mozna je raczej odznaczyć. Jak chcesz ? Pozdr,Czaviar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dociekliwy 04.08.2005 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dzięki, już wysyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts