Mały 02.08.2005 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 albo antenkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 psyt ściany mają uszy,zaraz was namierzą po ip i zapomnicie o budowie bo was beretkami zatłuka za obraze świątobliwości. masz racje Anieszko, tyle , ze ja mysle , ze juz czas dac mozliwosc glosu innym , np .niewierzacym , ludziom innego wyznania , olewaczom , wszystkim , ktorzy nie uczeszczaja , tak powinnam powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 psyt ściany mają uszy,zaraz was namierzą po ip i zapomnicie o budowie bo was beretkami zatłuka za obraze świątobliwości. masz racje Anieszko, tyle , ze ja mysle , ze juz czas dac mozliwosc glosu innym , np .niewierzacym , ludziom innego wyznania , olewaczom , wszystkim , ktorzy nie uczeszczaja , tak powinnam powiedziec rrmi, ja jestem wierząca i praktykująca - a nie mam nic wspólnego z berecikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 psyt ściany mają uszy,zaraz was namierzą po ip i zapomnicie o budowie bo was beretkami zatłuka za obraze świątobliwości. masz racje Anieszko, tyle , ze ja mysle , ze juz czas dac mozliwosc glosu innym , np .niewierzacym , ludziom innego wyznania , olewaczom , wszystkim , ktorzy nie uczeszczaja , tak powinnam powiedziec rrmi, ja jestem wierząca i praktykująca - a nie mam nic wspólnego z berecikami zgadzam sie z obiema Paniami ,bo KAZDY bez wzgledu na wyznanie czy jego brak---moze być zły albo dobry.wierze nic do tego.Znam wspaniałych ateistów i porabanych zawistnych katolików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 03.08.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 bereciki do uduszenia, antenki - dobie rannych no nieżle z wizji domu przyjaznego może zrezygnuję na rzecz: mój dom moją twierdzą - może dłużej pożyję ps OR ma z wiarą tyle wspólnego co... (zabrakła porównanie, wszystko co przychodzi do głowy ma więcej ze sobą wspólnego niż powyżej... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 zgadzam sie z obiema Paniami ,bo KAZDY bez wzgledu na wyznanie czy jego brak---moze być zły albo dobry.wierze nic do tego.Znam wspaniałych ateistów i porabanych zawistnych katolików. Jak mawia pewien znany mi proboszcz. "Nie ma wspolnoty bez idioty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 pościg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.08.2005 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 pościg Matka (jest tylko jedna) - zajefajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 pościg Matka (jest tylko jedna) - zajefajne! tesciowa to tez podobno matka wiec bylyby dwie Majko raczej Wiesz co mam na mysli , wiec nie tlumacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 pościg Matka (jest tylko jedna) - zajefajne! tesciowa to tez podobno matka wiec bylyby dwie Majko raczej Wiesz co mam na mysli , wiec nie tlumacze pewnie, że wiem, ale podroczyć się zawsze nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 a pewnie , ze tak , ale w tym droczeniu to inna kolezanka /kolega jest the best my razem wziete wysiadamy przy nim /niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 mistrzowi nikt nie dorówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2005 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ale sie mistrzu ostatnio grzecznie nosi moze chory tak do remxa musi na wizyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.08.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Mówicie o Luk'u, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 04.08.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 A teraz kilka cytatów z anteny bogobojnego radia: O. Rydzyk: - Każdy liberał jest durniem, a każdy dureń - liberałem. Słuchaczka: - Pół emerytury będę oddawać dla mojego ukochanego Radia Maryja. O. Jerzy: - To pięknie. A ile ma pani tej emerytury? Słuchaczka: - Skąd się w Polsce bierze ten antysemityzm? Ja jestem właśnie takiego pochodzenia... O. Jacek: - Współczujemy pani wszyscy... Słuchacz: - Postanowiłem w następnych wyborach głosować na Platformę Obywatelską. O. Rydzyk: - No to pan cierpi na schizofrenię. Trzeba się przebadać, a ja pana na razie wyłączam. mam tego jeszcze trochę Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.08.2005 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 A teraz kilka cytatów z anteny bogobojnego radia: O. Rydzyk: - Każdy liberał jest durniem, a każdy dureń - liberałem. Słuchaczka: - Pół emerytury będę oddawać dla mojego ukochanego Radia Maryja. O. Jerzy: - To pięknie. A ile ma pani tej emerytury? Słuchaczka: - Skąd się w Polsce bierze ten antysemityzm? Ja jestem właśnie takiego pochodzenia... O. Jacek: - Współczujemy pani wszyscy... Słuchacz: - Postanowiłem w następnych wyborach głosować na Platformę Obywatelską. O. Rydzyk: - No to pan cierpi na schizofrenię. Trzeba się przebadać, a ja pana na razie wyłączam. mam tego jeszcze trochę Aga Czytujemy te same gazety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 04.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Oj tak duże tego było, ąz ręce opadają. Nasza rzeczywistość jest ciekawa a mój kolega i następny kolega, i daleki (na szczęście) członek rodziny będzie głosował na Romana Giertycha RETYYYYYYYYY CHŁOPAKI co jest????????????na szczęście żadna koleżanka Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ten kolega to jakis zboczony czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 AAAAAAAAAAale macie szczęście, że ojciec Rydzyk tyle buduje. Inaczej Admin mógłby uznać wątek za nieregulaminowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Mówicie o Luk'u, tak ? nie , nie o Lucku no Wiesz Mariusz czyzby Luck na jakiego miszcza wygladaL zgaduja dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts