Maco 28.11.2002 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 To prawda z tymi wyciągami ! A z tym kręcenim to pewnie tak jest przy wyspie trochę oddalonej od drugiej strony. U nas ta wuyspa jest z jednej strony połączona blatem z przeciwną stroną więc trochę nieprawdziwa ona jest ale w dalszym ciągu płyta jest na przeciwko zlewozmywaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2002 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Przyjdzie mi wystąpić w roli adwokata "wyspy". Mamy kuchenkę elektryczną na wyspie i ... nie ma problemów z pryskaniem tłuszczu lub skaczącymi pokrywkami. Ciągle uczymy się gotować na kuchni elektrycznej, ale w sensie czystości nie ma porównania do gazowej. Druga zmiana, to naczynia. Dostaliśmy jeszcze w prezencie ślubnym komplet naczyń jakiejś firmy AMC (to taki tańszy Zepter). Leżały przez lata w pudłach w piwnicy a teraz przypomniane, wróciły. Powiem krótko: jest ogromna różnica między zwykłym garnkiem i kuchenką gazową a kuchnią elektryczną i lepszymi garnkami. Co do okapów - tu różnica jest bolesna. Ale co powiecie na firmę Ciarko (http://www.ciarko.pl)? Ceny ich okapów wyspowych zaczynają się od 1600 PLN ? Sam się przymierzam do takiego okapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.