Senser 01.08.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Mam do pomalowania surowe płyty GK zarówno zielone jak i zwykłe.Nie wiem czy do takiego "zwykłego" malowania grunt jest niezbędny??Na pewno nie chodzi o jakiś Bóg wie jak drogi materiał...Chodzi raczej o coś przyzwoitego i nie końecznie drogiego...Co polecacie??A pow. mam coś ok. 180 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mn1s1ek 01.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Warto pociągnąć zwykłym gruntem lub weź trochę farby, którą zamierzasz pomalować te płyty, rozrób ją pół na pół z wodą i pomaluj.Potem dopiero właściwa warstwa farby.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 01.08.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Atlas unigrunt. Farba 1:1 tez jest akceptowalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibicwikla 01.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 bez kombinacji,proszę towarzystwa, do tego celu są odpowiednie farby np. Malfarbu podkład specjalnie na płyty kg -ok. 80pln za 10 l, śnieżka też coś ma to tego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 01.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 bez kombinacji,proszę towarzystwa, do tego celu są odpowiednie farby np. Malfarbu podkład specjalnie na płyty kg -ok. 80pln za 10 l, śnieżka też coś ma to tego celu. Ciekaw czym się różni ta "zwykłą" od tej "niezwykłej " na GK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.08.2005 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Właśnie zakupiłem Śnieżkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 03.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Eko-Nowinka (czy jakioś tak, taka najtańsza syfilasta) na 10 L farby 2-4 L uni gruntu atlasa i heeeeja.zagruntowało się i białego koloru dostało też, machnąłem tak na pierwszą warstwę GK jak i tynki gipsowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts