woki 01.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam Forumowiczów . Zwracam się do Was z zapytaniem ile płaciliście za polożenie m2 płytek ( robocizna + kleje itd.) , ale technologia bez listew - płyki szlifowane . Pozdrwawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleklu 07.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 sam robię to zawodowo ale staram sie zawsze mówic cene za całosc . dla orientacji : 1 mb zacięcia pod kątem45 - 25 zł w miękich płytkach w płytkach marmurowych i gresie 35 zł -40 zależy to od rodzaju płytek itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 09.08.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 fazowanie płytek jest w cenie m2 usługi, właśnie mój glazurnik "wyszedł" z łazienki, gdzie się nieźle naszlifował w twardym gresie, jedyne co dopłaciłem to ala'diamentowa tarcza marki (phi) toya w cenie 11,50 zł z marketu budowlnego + 3 browary w puszce (markowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleklu 09.08.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 jeżeli ustalę cene 60zł/m to też docinam gratis a piwo wypijam po pracy za swoje!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 10.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 hmm no nie wiem... zrobił mi już kiedyś łazienkę w mieszkaniu, teraz robi w domu 120 gresu - cena 25 złm2 bez faktury jest bardzo dobra jak na Warszawę, do tego nie wpada na genialne pomysły typu płytka 25x25 na fudze 4mm (coby winkiel na oko łapać). tani i dobry, rzadko to się spotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jandecorator 10.08.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Tani "fachowiec" nie zrobi dobrze.Nie stac go na dobry sprzet,a narzedziami typu "Toya"to mozna sobie robic......Cena powinna być przyzwoita,aby zapewniała godziwe wynagrodzenie i pozwalała na inwestowanie w sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleklu 10.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 niech zyje szara strefa!!!!!!!!!!! ale utrzymanie firmy kosztuje i odbija sie to na cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 10.08.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 olekulu - masz rację, prowadzę firmę od 10 lat i nie raz przegrałem (cenowo) przez tych sprzedających bez faktury. Ale z drugiej strony, mając taki system podatkowy, nie dziewię się nikomu, i sam tak czynię, kupując usługę czy towar po cenie z szarej strefy. a co do cen usług to każda cena ma swoją grupę klinetów ! trudno żebyś emerytce kazał płacić 60 zł z metra za położenie płytek z promocji po 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleklu 10.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 też jestem człowiekiem - gdybym nie robił gratisów bujałbym się teraz na Bahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleklu 10.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 ale wku... sie jeśli ktoś szczyci sie że naciągną kogoś albo że ktoś sie dał naciągnąc ,albo jakośc roboty tak naprawdę jes warta tych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts