Darkop 01.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Czy ktoś podpowie gdzie mogę skleić basen ogrodowy ze zbrojonej folii (taki niebieski z dmuchanym kołnierzem, po nalaniu wody robi się taka troche gruszka ) Podczas ostatniej wichury przedarł się na odcinku około 40 cm Jeśli ktoś ma jakieś namiary był bym wdzięczny,Troche szkoda ośmiu stów Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 01.08.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Trzeba zgrzać, prawdopodobnie to PCW. Zobacz najpierw oznaczenia rodzaju tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 02.08.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Obawiam się, że zgrzanie nie wytrzyma.U sąsiada naprawa wyglądała tak, ze najpierw naszyta na to miejsce była siatka wzmacniająca a potem zostało to zawulkanizowane. Niestety, basen w tym miejscu wybrzusza się nienaturalnie i podejrzewam, że z czasem peknie ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkop 04.08.2005 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Też się tego obawiam ,ale nie mam bladego pojęcia gdzie można go choć próbować skleić Dziękuję za dobre słowo Może ktoś poda jakiś namiar Pozdrowionka Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdakostka2 16.07.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 witam wlasnie strasznie ciezko skleic ten basen a moze mi podpowiecie jak albo czym jest dziura na kolniezu i co napompuje to ucieka próbowalam rózne kleje i nic.moze juz ktos mial tako sytuacje.bylabymwdzieczna o podpowiedz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdakostka2 16.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 a jak dokladnie bo w kolnierzu jest dziura prosze o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina 11 03.08.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) jest taka łatka dostępna na rynku i powiem że skleiłem basen od strony wody i czyma już miesiąc i jest przyklejona na maxa. naprawdę polecam kupiłem na alllll łatka nazywa się tear-aid w zestawie jest taśma do cięcia 30cmx8cm i przybory do odtłuszczenia ale wiem ze dostępne są też u przedstawiciela Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Elfir link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 03.08.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Polecam zakład wulkanizacji "ALICJA" w Głownie, pow. zgierski, woj. łódzkie. Robią plandeki i również takie baseny. Swój tam robiłem. Łata jest w miarę estetyczna i oczywiście drugi sezon nic się nie dzieje. W moim przypadku kształt basenu nie zmienił się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.08.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Ewelinku, jak chcesz zarabiać na spamowaniu w internecie, to taki warunek wstępny chyba - opanowanie języka polskiego w piśmie na poziomie troszkę wyższym niż półanalfabeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert44 29.06.2016 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Sprawdzał ktoś z was ten tear-aid? bo zastanawiam się czy zamawiać do basenu pompowanego. 30cmx8cm taśmy to w sumie sporo kilkanaście łatek z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts