kamajacek 01.08.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witamy gorąco! Pierwszy wpis na forum więc strikte powitalny. Jesteśmy młodym małżeństwem z Łodzi i właśnie postanowiliśmy zbudować własny dom. Mamy nadzieję uzyskać tutaj trochę wsparcia z Waszej strony Pozdrawiamy z Łodzi. Kama i Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 01.08.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam serdecznie, mam nadzieję że forum da wam tyle informacji ile potrzebujecie. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witamy gorąco! Pierwszy wpis na forum więc strikte powitalny. Jesteśmy młodym małżeństwem z Łodzi i właśnie postanowiliśmy zbudować własny dom. Mamy nadzieję uzyskać tutaj trochę wsparcia z Waszej strony Pozdrawiamy z Łodzi. Kama i Jacek Czołem! W którym rejonie Łodzi budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamajacek 02.08.2005 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jak na razie mamy 2 działki na oku, jedna w okolicy ul. Rzemieślniczej a druga niedaleko ul. Tomaszowskiej - lada dzień zapadnie decyzja jak na razie nie wiemy do końca gdzie będziemy się budować. Obie działki są ładne i niedrogie ale poczekamy jeszcze 2-3 dni na inne oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Koniecznie dajcie znać jak się sytuacja rozwinie. Powodzenia!No i zajrzyjcie na forum do Klubu Budujących, do grupy łódzkiej - bardzo użyteczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katy22 02.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ja na tym forum siedzę już parę ładnych dni.i wiele ciekawostek tu przeczytałam za które bardzo Wam wszystkim dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamajacek 10.08.2005 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Tjaaa zaczyna się... pod górkę. Mieliśmy nadzieję na szybki zakup działki a tu lipa lekko mówiąc. Już mieliśmy 2 na oku niestety po sprawdzeniu ich w gminie szybka ucieczka i niestety dalsze wertowanie ogłoszeń, pytanie budujących się, etc. Tyle ogłoszeń w prasie, szkoda tylko, że większość to delikatnie mówiąc "mijanie się z prawdą" np. działka budowlana 1650 m, wszystkie media w działce piękny widok, cena 37500 co się okazuje, ano działka 1650 ale rolna, media owszem ale w ulicy a prąd to gdzieś 150m dalej, jedynie widok piękny Jeśli macie jakieś namiary na działki w okolicach: Kopanki, Dąbrowy, Kalonki, Bukowca lub wschodniej części Łodzi to dajcie znać plissss. Jak na razie zjechaliśmy w sumie ok. 600 km i nic ciekawego! Jeśli coś jest to albo sprzedane albo jakiś gbur sypie dziwne kwoty i tekst "mnie się nie śpieszy, nie pasi to trudno" albo rozmiar pod lotnisko A to dopiero początek ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts