KrzyCz 01.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jaki piasek nadaje się do tynków wewnętrznych cementowo-wapiennych. Dzisiaj byłem w piaskowni i okazało się, że mogę kupić:0 - 0,20 - 0,50,5 - 1Jutro muszę przywieźć go na budowę, a nie mogę złapać mojego tynkarza.Może ktoś zna odpowiedź, który jest najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 01.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 najlepiej kup taki jaki tynkarz sobie zażyczy, bo potem okaże się iż te spaprane tynki to nie wina tynkarzy tylko piasku, który kupiłeś, czyli Twoja wina. U mnie poszła tatra wiślaka (u Siebie możesz nie mieć dostępu do wiślaka) i przyczepka kopalniaka. Nawet pojedź i zawieź tynkarzowi pół wiaderka piasku niech na początku pomaca, jak będzie O.Ki to zamawiaj. Opowieść z mego podwórka:- przyjechał inwestor do mojego tynkarza, który wykonywał mu tynki przedemną i pogłaskał moją ścianę i z oburzeniem do tynkarza, że ja mam gładszą ścianę niż on, odpowiedz była szybka, "sam Pan zamawiał piasek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts