kubanki 01.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam, zapraszam do umieszczenia komentarzy Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.08.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jak zapraszacie to się wpisuję Witam rówież wsród dziennikarzy Ciekawa jestem tej waszej działki, z taka różnica wysokości terenu to na monotonię nie możecie narzekać A projekt gotowy czy jeszcze w trakcie tworzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jak zobaczyłam dziennik "kubanek" to nie wiedzieć czemu wyobraziłam sobie, że dom bujują dwie, śniade, roztańczone siostry bliźniaczki z Kuby... Ciekawe czy tylko ja tak miałam..? Witam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jagna! Ja też tak pomyślałam! A inwestorom życzę udanej przygody budowlanej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubanki 01.08.2005 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam, co do wizji roztańczonych sióstr: kubanki - to od Kuby i Anki :D:D Jeśli chodzi o spadek terenu, to na szczęście gradient na całym terenie nie jest jednakowy - postaram się wrzucić jakieś zdjęcia, aby to zilustrować. A za życzenia i słowa zachęty oczywiście dziękuję Co do projektu - to właśnie dziś odebraliśmy i postaram sie wrzucić jakieś obrazki, jak tylko architekt dośle w postaci elektronicznej. Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 02.08.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam nowych budowniczych Z przyjemnością poczytam Wasz dziennik - powodzenia! YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.08.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam! Woda na działce to tak jakby dom już stał... Gratulacje i czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 02.08.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam! Działka fajna, chociaż na razie mało widać. Ale duża! pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.08.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ja również dolączam do powitań.. Z tego co widać działeczka śliczniusia Pokażcie ciutkę więcej ... A wolny czas przeznaczcie na dopieszczanie ofert, kalkulacji....Potem przychodzi czas decyzyjny......( wiem cosik na ten temat) Nie nadążam za wykonawcą i Jego konkretnymi pytaniami..... I pokażcie te swoje plany...Ciekawość zżera...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.08.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 02.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 witam i życzę powodzenia, a także umiejętności negocjacji jako niezbędnego celu do otrzymania wielu rabatów i upustów powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Kurtuazynjne wizyty potrafią działac cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Kurtuazyjna wizyta - koniecznie A potem... jesli Wam sie bardzo spieszy.... To można po kilku dniach od odebrania pozwolenia napisac pisemko, że się z pozwoleniem zapoznało i nie będzie sieodwoływac. Ja tak zrobiłam i zamiast dwóch tygodni uprawomacniania - w trzy dnia miałam pieczątkę o ostateczności decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 witajcie Kub'anki Wasze Sąsieczno wcale nie jest na koncu świata, ja przynajmniej wiem gdzie jest bywam w okolicy czasami , aczkolwiek w samym Sąsiecznie jeszcze nie byłem czekam na ciag dalszy dziennika pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubanki 02.08.2005 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jestem naprawdę zdumiony liczbą i szybkością pojawiania się komentarzy do naszego dziennika. Myślałem, że nasze wypociny zginą w tłumie znaczniejszych forumowiczów, a tu proszę Co do zdjęć działki postaram się jutro coś znaleźć i wrzucić. W szczególności widok z góry jest imponujący. Widzę również, że sam Moderator zawitał Do Sąsieczna zapraszam przy okazji, chociaż do nas to jeszcze nie niestety. Ale za rok mam nadzieję, że owszem Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Nie sądzę, że cena za dach jest wygórowana. U nas lepsi( w każdym razie tak twierdzą, ale ja już nikomu nie wierzę), chcą ponad 40 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Z niecierpliwością czekam na projekt domu. Co do dachu to nam wyszło taniej, ale to był i tak ewenement na okolicę. Średnio cena oscylowałą w ubiegłym roku ok 40 zł i w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witajcie dziennikowicze. Cena za dach rzeczywście wysoka, za to ze studnią trafiliście całkiem nieźle. Co do czasu oczekiwania na pozwolenie - myślę, że obejdzie się bez "kurtuazyjnych wizyt", wystarczy jakiś telefon do Urzędu za tydzień a potem za dwa z pytankiem "czy przez przydadek nie jest gotowe", a pewnie okaże sie, ze jest (nawet jak nie bedzie im się chciało go zrobic, to ruszą dla świętego, żebyście za często nie wydzwaniali ). Pozdróka - czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.08.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witajcie KubAnki Miło widzieć następnych wiązarowców. Mój dach (dwuspadowy, 350m2) kosztował z montażem 16.500. Robiła mi to firma z Łodzi, która dostała moje namiary od Miteka, do którego się odzywałem. Jeśli chcecie, służę namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 04.08.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Rany, ale macie pięknie... Mam nadzieje, że wszystko potoczy się jak marzycie. W takim ładnym miejscu musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts