Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Sąsiecznowego dziennika Kubanek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

co do wizji roztańczonych sióstr: kubanki - to od Kuby i Anki :D:D:D

Jeśli chodzi o spadek terenu, to na szczęście gradient na całym terenie nie jest jednakowy - postaram się wrzucić jakieś zdjęcia, aby to zilustrować.

A za życzenia i słowa zachęty oczywiście dziękuję :)

Co do projektu - to właśnie dziś odebraliśmy i postaram sie wrzucić jakieś obrazki, jak tylko architekt dośle w postaci elektronicznej.

Kuba

Ja również dolączam do powitań.. :D :lol: :p :wink:

Z tego co widać działeczka śliczniusia :D Pokażcie ciutkę więcej ...

A wolny czas przeznaczcie na dopieszczanie ofert, kalkulacji....Potem przychodzi czas decyzyjny......( wiem cosik na ten temat) Nie nadążam za wykonawcą i Jego konkretnymi pytaniami..... :(

I pokażcie te swoje plany...Ciekawość zżera......

Kurtuazyjna wizyta - koniecznie :)

A potem... jesli Wam sie bardzo spieszy....

To można po kilku dniach od odebrania pozwolenia napisac pisemko, że się z pozwoleniem zapoznało i nie będzie sieodwoływac.

Ja tak zrobiłam i zamiast dwóch tygodni uprawomacniania - w trzy dnia miałam pieczątkę o ostateczności decyzji :)

Jestem naprawdę zdumiony liczbą i szybkością pojawiania się komentarzy do naszego dziennika. Myślałem, że nasze wypociny zginą w tłumie znaczniejszych forumowiczów, a tu proszę ;)

Co do zdjęć działki postaram się jutro coś znaleźć i wrzucić. W szczególności widok z góry jest imponujący.

Widzę również, że sam Moderator zawitał :)

Do Sąsieczna zapraszam przy okazji, chociaż do nas to jeszcze nie niestety. Ale za rok mam nadzieję, że owszem :D

Kuba

Witajcie dziennikowicze.

Cena za dach rzeczywście wysoka, za to ze studnią trafiliście całkiem nieźle.

Co do czasu oczekiwania na pozwolenie - myślę, że obejdzie się bez "kurtuazyjnych wizyt", wystarczy jakiś telefon do Urzędu za tydzień a potem za dwa z pytankiem "czy przez przydadek nie jest gotowe", a pewnie okaże sie, ze jest (nawet jak nie bedzie im się chciało go zrobic, to ruszą dla świętego, żebyście za często nie wydzwaniali :wink: ).

Pozdróka - czekam na ciąg dalszy :D