kubanki 15.03.2006 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 O rany u ciebie nie ma śniegu u mnie leży 20cm, ja też juz bym zaczęła a tu nici. gratuluje szybkich postepów, w ten sposób to na zime wprowadzka. Zaraz zaraz, czekaj, ja uzupełniam dziennik po jesieni - w tej chwili to mamy stan surowy. Mam nadzieję, że niedługo dziennik będzie zgodny ze stanem faktycznym. Po prostu wcześniej nie miałem czasu. A śniegu mamy owszem - 50cm. I to dobrze zleżałego. Właśnie dwa poprzednie weekendy udrożniałem przejazd do chałupy Jeśli chodzi o wprowadzkę, to planujemy wcześniej niż w zimie - domek parterowy, liczymy, że się uda. Bubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 No tak a ja robie wielkie oczy,ze u was nie ma tego białego okropnego ,znudzonego sniegu. Choć narty na sniegu to bajka.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubanki 15.03.2006 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Jeśli chodzi o śnieg, to u nas pod dostatkiem Jak na niziny to nawet bardzo - dzieci mogą sobie pojeździć na nartkach, jako że mieszkamy na skraju pradoliny toruńsko-eberswaldzkiej. Zdjęcie jest sprzed półtora tygodnia - do wiosny jeszcze daleko. http://jakub.gasiorowski.w.interia.pl/Budowa/ignas_narty.jpg Bubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrucha 21.04.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Coś się Kubanki obijacie przy prowadzeniu dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts