vanilia 02.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam serdecznie wszystkich.Jestem tu całkiem nowa i .... niedługo zaczynam budowę. Poszukuję dobrego inspektora nadzoru w okolicach Poznania. Moglibyście kogoś sprawdzonego polecić. Będę bardzo wdzięczna.PozdrawiamVanilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzawadzk 02.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Napisz do mnie na [email protected].Masz szczęście (jeśli inspektor się zgodzi). Jestem z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzawadzk 02.08.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Niestety nie ma czasu Ale moge dać radę: nie żałujcie na inspektora - to jest wydatek, który się opłaci a nawet może się zwrócić (tą kasę możecie zapłacić za poprawianie spieprzonej lub niedopilnowanej roboty). Doradzi, podpowie, zj*** _fachowo_ wykonawcę jak trzeba i reprezentuje nasze interesy a nie jego. Ja bym 2 raz robił z inspektorem nawet fazę kosztorysową. Ale najlepiej to mieć i dobrego wykonawcę i inspektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts