przemekp78 02.08.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 WITAM,Kupiłem dom w stanie surowym zamkniętym, mam wszystkie przyłącza a z zewnątrz jest wszystko wykończone. Szukam we Wrocławiu wykonawcy,który poprowadzi całość: instalacje elektr, co, cwu, tynki, podłogi, drzwi wewn, biały montaż itd. A może to głupi pomysł i lepiej brać osobne ekipy do poszczególnych etapów. Od poprzedniego inwestora przejmuje książkę budowy rozumiem, że potrzebuje również kierownika budowy i inspektora nadzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 23.08.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witaj przemekp78,Jestem w podobnej sytuacji, choc u nas roboty troche bardziej posuniete.Obecnie jestem na etapie szukania malarzy, kogos do podlog, ogrodzenia, dokonczenia ukladania plytek. Inspektora przejmuje po poprzednich wlascicielach, chyba nawet jakies oficjalne pismo w gminie trzeba sklecic?Mam namiary na 2 ludzi, ktorzy mogliby mi budowe dalej poprowadzic, jesli jeszcze potrzebujesz to moge sie podzielic:)Maz namawia mnie, zebys sami sie za to wzieli i chyba sprobuje swoich sil:)Juz pozbieralam troche namiarow na rozne ekipy, np. dzisiaj w sklepie jakas przemila kobieta zachwalala podlogi+uszczesliwila mnei telefonem do parkieciarza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekp78 24.08.2005 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Czesc nordmaRowniez sklaniam sie do zabrania sie za to samemu.Czyli osobne ekipy od wszystkiego a ja sam bede staral sie to koordynowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 09.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czesc przemekp78, u nas ruszylo powoli. Wlasnie koncza elektrycy i zaczyna glazurnik. Gdybys potrzebowal dobrych elektrykow, to chetnie polece nasza ekipe. Teraz potrzebuje jakis malarzy.Ma ktos namiar na dobrych (tacy co, to nie maluja wokol drzi pedzelkiem, zostawiajac smugi)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts