NOTO 10.02.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 NOTO, właśnie po to jest ta kaucja, jak nie bęziesz sie wywiązuwał z umowy, to oni przy rozwiązaniu Cię podliczą i oddadzą może z 30 % kaucji Niedługo będę rozwiązywał z Shellem umowę. Jak nie zwrócą całej kaucji ... to nie dostaną zbiornika. NA MATERACE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 13.02.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 ja mam gaz Z BP i co mogę powiedzieć: kibel Nie odebrali instalacji na czas(mimo zapisów w umowie) i uważają, że wszystko jest Ok więc ja im niechcę zapłacić za podłączenie. Z ich strony nawet przepraszam nie usłyszałem. Sprawa raczej oprze się o sąd Ale ja jestem spokojny. Ale rozglądam sie za innym "paliwem" żeby nie być uwiązanym. Od tamtego roku ceny wzrosły tyle, że na zatankowanie zbiornika potrzeba jakieś 1300 zł wiecej nie ma jak własne. Żadnych umów, pretensji, oskarżeń itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 13.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 ja mam gaz Z BP i co mogę powiedzieć: kibel Nie odebrali instalacji na czas(mimo zapisów w umowie) i uważają, że wszystko jest Ok więc ja im niechcę zapłacić za podłączenie. Z ich strony nawet przepraszam nie usłyszałem. Sprawa raczej oprze się o sąd Ale ja jestem spokojny. Ale rozglądam sie za innym "paliwem" żeby nie być uwiązanym. Od tamtego roku ceny wzrosły tyle, że na zatankowanie zbiornika potrzeba jakieś 1300 zł wiecej nie ma jak własne. Żadnych umów, pretensji, oskarżeń itp. Tez mam BP i z ich winy tankowanie mialem opoznione (pierwsze), przez co wpadlem w inna cene gazu. Po negocjacjach - nie docieralo do nich, ze to ich wina kazalem zabierac butle. Wtedy zmiekli i zgodzili sie zatankowac za pierwotna cene. Teraz przygotowuje sie do kolejnej batalii, bo skorzystalem z promocji "podaj dalej" i dotychczas nie zaplacili osobie polecajacej(4m-ce), a tel. odpowiedzialnej osoby gluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 13.02.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Taa...Na folderach wszystko ładnie pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiko 08.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja mam PROGAS i jestem zadowolony, gaz tańszy od innych i wszystko na czas, ogólnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zalekawasaki 08.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Z dotychczaswych informacji wynika że Shell oprócz tego ze jest firmą znaną i na jakość produktów chyba nie można narzekać - oferuje korzystne rozwiazania w kwestii instalacji zbiornika (obecnie tylko 240 PLN) , dzierzawę też mają nie najdroższą 500 pln netto za rok. . Ja się dowiadywalem w Orlenie. Tam załatwienie wszystkich formalności przez nich: projekty, uzgodnienia, rury, isnatalcja zbiornika (podziemny) o poj. 2700 l kosztuje 5.500 zł, a dzierżawa roczna około 600 zł. Czy w Shell rzeczywiście jest tak tanio. Co obejmuje ta cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts