Gość 02.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Poszukuje ekipy ekipy do ocieplenia budynku i dachhu, do otynkowania i do prac wykonczeniowych (glazury, g-k, parkiety, itd) budynku w gminie Stare Babice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.08.2005 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 WitamZnam Stare Babice,budowałem tam i w okolicy.Dokładnie gdzie znajduje sie Państwa dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenogo 03.08.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Z jakiego materiału płot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam Znam Stare Babice,budowałem tam i w okolicy. Dokładnie gdzie znajduje sie Państwa dom? Budujemy sie w Klaudynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Z jakiego materiału płot? Płot bedzie murowany (slupki), a w srodku beda drewniane sztachety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenogo 04.08.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Mogę podjąć sie realizacji ale potrzebuję więcej danych do określenia wartości,kosztorysu...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Mogę podjąć sie realizacji ale potrzebuję więcej danych do określenia wartości,kosztorysu... Pozdrawiam ardzo dziekuje za zainteresowanie, ale juz znalezlismy panow do plotu i zaczynaja od poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts