januszek 14.02.2003 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 14.02.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Gratulacje Januszek !! Nie miałam niestety przyjemności uczestniczenia w, historycznym już, oczekiwaniu na fotki (a jak zauważyłam było bardzo ekscytująco), ale podziwiam ogrom pracy...Wiem doskonale ile wysiłku włożyłeś, żeby powstał ten dom. My mamy mniejszą chałupkę, a kosztowała nas ona naprawdę wiele pracy, czasu, pieniędzy... Tym bardziej więc gratuluje i życzę Wam wielu szczęśliwych chwil "na swoim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 14.02.2003 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 05.03.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Gratuluje!!!!!! Z Twoich DOSWIADCZEN wszyscy mozemy korzystac dzieki Twojemu zaangazowaniu na Forum. Dom bardzo mi sie podoba, nie dziwie sie, że Rodzinka jest taka zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 06.03.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.03.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Januszku - odnośnie namierzania Lipia - spytałem, bo kiedyś byłem związany zawodowo z Lipiem, a że to w gminie Głogów Małopolski - to i okolica znajoma. No i tak przyszło mi do głowy spytać czy Ty czasami nie jesteś stamtąd właśnie. Ale jak już o tym rozmawiamy to nakreśl cos bliżej - czy dom jest przy drodze na Lublin? Czy może od skrzyżowania na Lipie w kierunku Lipia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnQ 10.03.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 CZy będzie jeszcze szansa na obejrzenie domku z innych stron? pytanie do januszka i Redakcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 08.02.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Januszku nie wiem czego bardziej Ci gratulować (domu czy rodzinki) Pokaż dom jeszcze z innych stron. Mamy inne pojmowanie niedużego domy bo mój jest niestety chyba mniejszy , a ja mam trójkę dzieci Pozdrawiam. Ps. Teraz już wiem dlaczego byłeś taki drażliwy w sprawie zdolności manualnych ale dopiero teraz przeczytałem o tych zszywkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 03.03.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Januszek całość cudna. No to teraz tym bardziej ponawiam propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts