Benji79 02.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Planuję zabudować (sam) wnęke o szerokości 4m. Potrzebowałbym (plis) linki do stron (jeżeli takie istnieją-a szukałem i nic ciekawego nie znalazłem) o różnych rozwiązaniach no i oczywiście montażu.Mam parę materiałów z Muratora ale to mi nie wystarcza.Dziękuję![/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benji79 04.08.2005 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Potrzebowałbym (plis) linki do stron (jeżeli takie istnieją-a szukałem i nic ciekawego nie znalazłem) Już znalazłem. Oczywiście na forum muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellekarol 22.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 pytanie. Co chcesz robić w tej wnęce - szafę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benji79 23.08.2005 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Planuję zrobić szafę i przejście do sypialni. Najbardziej to mi zależy na samych drzwiach przesuwanych, żeby samemy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts