edwinw 02.08.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 znajomy pracuje w niemczech i przyjechał na kilka tygodni do polski. ma jednak problem, bo jak wróci do niemiec to musi wykonac tynk hiszpański(tak brzmi po polsku). czy ktoś może pomóc jaki to jest tynk, czy jest odpowiednik w języku polskim, jak sie ten tynk wykonuje i jakie są potrzebne narzędzia? dziekuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 02.08.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 U nas na wsi takich nie dają... Za to wiem co to jest hiszpanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 02.08.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Napewno taka nazwa?? Nawet w necie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A nie może kolega po prostu spytać zleceniodawcy o co chodzi??? Kto pyta nie błądzi i niekoniecznie robi z siebie idiotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A może chodzi o jakiś rodzaj sexu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Podejrzewam,że chodzi o stiuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 03.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja myślę, że chodzi o takie ręczne tynki wapienne, jak np na maoretańskich budynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edwinw 04.08.2005 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 najprawdopodobniej chodzi o stiuki zewnętrzne ale nie moge nic znaleźć jak to wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.08.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Stiuki zewnętrzne?Nawet akrylowe nie są polecane do wilgotnych pomieszczeń a co dopiero na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edwinw 04.08.2005 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 gość jest kasiasty i mysli jak uzyje wosku to pewnie wystarczy, a jak po niższych kosztach robocizny to pewnie nawet mozna ryzykować, a może dach jest na tyle szeroki że się uda. sam jestem teraz ciekaw co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts