MICHU 20.03.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Cześć Mam GIENIE.Kupiliśmy w stanie surowym zamknietym.Dach podniesiony-40,bez drzwi wewnętrznych do garażu (będzie garderoba),poddasze od razu będziemy wykańczać-2 pokoje,łazienka,holl i mały stryszek.Po dwa okna 90 na szczytach i być może okna dachowe. Zrezygnowano ze spiżarni co pozwoliło na uzyskanie większej przestrzeni w kuchni. Jeżeli będziecie adoptować strych to zawczasu pomyślcie o schodach. Według projektu są tam schody "okrągłe" i my niestety będziemy musieli takie zamontować kosztem powierzchni salonu ( drewniane z buku bejcowane, 10200zł) Ogólnie dom bardzo ciekawy i funkcjonalny.Mam zdjęcia. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania, chętnie odpowiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 20.03.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 MichuMasz zdjęcia wnętrz Gieni ? Zresztą obojętnie jakie, jeśli masz a mógłbyś przesłać, to będę Ci bardzo bardzo wdzięczna. Jak masz usytuowany domek względem stron świata?Mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 20.03.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Ja również bardzo serdecznie prosze o zdjecia.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 20.03.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Wejście od północy,taras od południa-lustrzane odbicie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 20.03.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Michu, mam pytanie o łazienkę, czy jest rzeczwiście tak mała? A pokoiki?Błagam napisz szybko!!!!!!!!Wg. planów ktore pan Dominik Łukawski mi przefaksował łazienka ma tylko 1,8m szerokości. To strasznie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 20.03.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Nasz kupiony "stan surowy zamknięty"ma już podłogi, instalacje,piec(będziemy go wymieniać),łazienkę,WC i kuchnię.Wiadomo,że będą zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andiki 20.03.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Ja również poproszę o zdjęcia wnętrz oraz z zewnątrz.mój emil to [email protected] pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 20.03.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 No niby mamy łazienkę 1,97x3,50m. Ale jest tak wanna narożna 1,40, umywalka, i swobodnie zmieści się jeszcze brodzik. poprzednicy zrezygnowali z ubikacji. Jest osobno.Łazienka wcale nie jest taka mała.Co do pokoi 2x10,5 i 1x12m. Coś za coś.Chyba to wystarczy.U góry wyjdą nam 2 pokoje po około 16m powyżej 1,80m. Po co więcej? Wysyłam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joazym 21.03.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 MichuGratuluję zakupu !Za wszelkie możliwe zdjęcia będę wdzięczna bez granic. [email protected]Pewnie już czytałeś na forum że moim głównym problemem jest zmieszczenie sauny na parterze. Jak to widzisz?I jeszcze jedno: z jakich mAteriałów jest twoja Gienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 21.03.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Witam. Też interesuje mnie GIENIA. mam kilka zdjęć , jak podacie meila to wam prześle. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 21.03.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Witam Nie rozważaliśmy pomysłu sauny.Hmm ,wydaje mi się,że są dwie możliwości:połączenie lazienki z WC(ale wtedy mamy wspolne),lub powiekszenie lazienki kosztem pokoju.Ale my sauny nie planujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 21.03.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 A propo czy dostaliscie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 21.03.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 21.03.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Ja niestety też nie, a czekam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 21.03.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Sorry,ale wysłaliśmy wczoraj.skoro nie doszły to przesyłamy jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 21.03.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Michu Gratuluję zakupu ! Za wszelkie możliwe zdjęcia będę wdzięczna bez granic. [email protected] Pewnie już czytałeś na forum że moim głównym problemem jest zmieszczenie sauny na parterze. Jak to widzisz? I jeszcze jedno: z jakich mAteriałów jest twoja Gienia? Nasza Gienia jest z siporexu, strop drewniany, blachodachówka, okna niestety plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andiki 21.03.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Zdjęcia nie doszły.czekam z utęsknieniem.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 21.03.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 MICHUDzięki wielkie, zdjęcia doszły. Widzę, że daszek ganku trochę zmieniony, a jak jest przy tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andiki 21.03.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Też chciałbym bardzo te zdjęcia.prześlijcie-proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 22.03.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Zdjęcia doszły, wielkie dzięki. Widze, że łazienka nie jest wcale taka mała. Czepiam sie tej łazienki, gdyz całe życie marzę o dużej, przestronnej. Ustawiłam sobie Twój domek jako tapetę na pulpicie, co włączam kompa to mam Gienie przed oczami - może mnie zmobilizuje do szybszych działań. Mam nadzieję że nie masz mi tego za złe. Michu, czy w samym Poznaniu masz Gienie czy na prowincji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts