Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt GIENIA pracownia HORYZONT

Recommended Posts

Cześć

Mam GIENIE.Kupiliśmy w stanie surowym zamknietym.Dach podniesiony-40,bez drzwi wewnętrznych do garażu (będzie garderoba),poddasze od razu będziemy wykańczać-2 pokoje,łazienka,holl i mały stryszek.Po dwa okna 90 na szczytach i być może okna dachowe. Zrezygnowano ze spiżarni co pozwoliło na uzyskanie większej przestrzeni w kuchni. Jeżeli będziecie adoptować strych to zawczasu pomyślcie o schodach. Według projektu są tam schody "okrągłe" i my niestety będziemy musieli takie zamontować kosztem powierzchni salonu ( drewniane z buku bejcowane, 10200zł) Ogólnie dom bardzo ciekawy i funkcjonalny.Mam zdjęcia. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania, chętnie odpowiem.

Pozdrawiam. :D

• Odpowiedzi 220
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No niby mamy łazienkę 1,97x3,50m. Ale jest tak wanna narożna 1,40, umywalka, i swobodnie zmieści się jeszcze brodzik. poprzednicy zrezygnowali z ubikacji. Jest osobno.Łazienka wcale nie jest taka mała.Co do pokoi 2x10,5 i 1x12m. Coś za coś.Chyba to wystarczy.U góry wyjdą nam 2 pokoje po około 16m powyżej 1,80m. Po co więcej? Wysyłam zdjęcia. :D

Michu

Gratuluję zakupu !

Za wszelkie możliwe zdjęcia będę wdzięczna bez granic.

[email protected]

Pewnie już czytałeś na forum że moim głównym problemem jest zmieszczenie sauny na parterze. Jak to widzisz?

I jeszcze jedno: z jakich mAteriałów jest twoja Gienia?

Nasza Gienia jest z siporexu, strop drewniany, blachodachówka, okna niestety plastikowe.

Zdjęcia doszły, wielkie dzięki. Widze, że łazienka nie jest wcale taka mała. Czepiam sie tej łazienki, gdyz całe życie marzę o dużej, przestronnej.

Ustawiłam sobie Twój domek jako tapetę na pulpicie, co włączam kompa to mam Gienie przed oczami - może mnie zmobilizuje do szybszych działań. Mam nadzieję że nie masz mi tego za złe.

Michu, czy w samym Poznaniu masz Gienie czy na prowincji :D ?