ewok 22.03.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Hej Joazym Jako żona Andrzeja S. w tym ciemnym końcu korytarza chcę zrobić małą garderobę. Czy aby nie za małą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewok 22.03.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Hej MichuPoproszę zdjęcia Gieni na adres [email protected]Z góry Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 22.03.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 A co myślicie o tym, żeby te obydwa pokoje na końcu korytarza połączyć jedną wspólną ścianą , a drzwi do pokoi zrobić pod kątem np. 45 stopni ?Nie będzie wtedy długiego korytarza i pokoje będą większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andiki 22.03.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 A do mnie nic nie doszło.prześlijcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 22.03.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Cieszę się niezmiernie,że zdjęcia wreszcie doszły.Nasz komputer troszkę "fiksuje" i stąd te kłopoty. Jeżeli chodzi o ganek, faktycznie został podniesiony. Wygląda trochę nieproporcjonalnie ale mamy nadzieję, że przyjdzie nam do głowy jakaś epokowa myśl jak to poprawić. Z tyłu domu zrezygnowano z ganku, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andiki 22.03.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Kurde Michu do mnie nic nie doszło.postaraj się wysłać jeszcze raz.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 22.03.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 A co myślicie o tym, żeby te obydwa pokoje na końcu korytarza połączyć jedną wspólną ścianą , a drzwi do pokoi zrobić pod kątem np. 45 stopni ? Nie będzie wtedy długiego korytarza i pokoje będą większe. No nie wim.Pamiętaj, że gdzieś trzeba mieć garderobę.Pomyśl też o sprzątaniu(zwłaszcza w późniejszym czasie)Ja nadole potrzebuje pokój do pracy,więc rozkład dołu+dwa pokoje dla dzieci na górze wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 22.03.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Zdjęcia doszły, wielkie dzięki. Widze, że łazienka nie jest wcale taka mała. Czepiam sie tej łazienki, gdyz całe życie marzę o dużej, przestronnej. Ustawiłam sobie Twój domek jako tapetę na pulpicie, co włączam kompa to mam Gienie przed oczami - może mnie zmobilizuje do szybszych działań. Mam nadzieję że nie masz mi tego za złe. Michu, czy w samym Poznaniu masz Gienie czy na prowincji ? Hej Asia. Co prawda moja Gienia,ale nie mam Ci za złe tapety.W samym Poznaniu nie-na landach:las,las,cisza spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 22.03.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Kurde Michu do mnie nic nie doszło. postaraj się wysłać jeszcze raz. pozdrawiam. Czołem Andiki!!!! Nie wiem co się dzieje z tymi zdjęciami dla Ciebie. Wysyłam jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joazym 23.03.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Michu dzięki za zdjęcia. Domek śliczniutki. Bardzo podoba mi się elewacja frontowa po zmianie okien. Za kolejne zdjęcia np. elewacji ogrodowej, salonu i poddasza byłabym wdzięczna, gdyby była taka możliwość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joazym 23.03.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Hej EwoKMyślę że gardoroba, czy raczej szafa wnękowa będzie całkiem fajna.O ile można się zorientować bez projektu będzie miała ok 1,2m szerokości i ok. 1m głębokości, na dole wieszaczki, na górze półki na ubrania po sezonie. Jeśli zrobisz drzwi lustrzane, zyskasz sporo światła w korytarzu. Mój pomysł na długi biurowy korytarz to galeria zdjęć rodzinnych, obrazków itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.S 23.03.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam wszystkich,którzy interesują się Gienią. W dniu wczorajszym otrzymałem bezpłatny katalog pracowni HORYZONT (zamówiłem przez inernet i przysłali po trzech dniach) i po obejrzeniu innych domów stwierdzam, że ZOSIA autorstwa P. Piatka jest ciekawsza od Gieni. Dla przykładu dom ten można zamówić w werski "B" z poszerzonym pokojem dziennym (36,1) oraz z garażem. Ponadto projekt przewiduje dach o spadzie 27` oraz 35` w zależności czy chcemy miec użytkowe poddasze. Nie robiąc wejścia z domu do garażu poszerzamy pokój nr 7 i nie tworzymy wtedy bardzo długiego i ciemnego holu. Proponuję przed zakupem projektu Gieni obejrzeć równiez Zosię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 23.03.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=49&id_autora=5&spacer=2&proj=ZOSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andiki 23.03.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 OK-dostałem. ładne.dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewok 24.03.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Zosia jest całkiem, całkiem. Warto spojrzeć także na Tomaszka (dwie wersje, z garażem lub bez) http://www.domdlaciebie.com.pl/ PS. Andrzeju S. przepraszam, że wzięłam Cię za mojego męża. Pomyłka wyniknęła ze zbieżności imienia i pierwszej litery nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 24.03.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Wszystkie projekty są super, ale Gienia to Gienia. Więc piszmy o Gieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 24.03.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 No właśnie. Dzisiaj doszedł , sztuk 4, projekt Gieni w wersji bez garażu. Na niektórych rzutach pokoje w końcu korytarza są powiększone o szafy wnękowe, a przez to korytarz jest krótszy. Dodali też wstępny kosztorys i jakieś małe rabaty od różnych firm budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andiki 24.03.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Stóweczka prześlij ten kosztorys.Co za ile ijaki stan.czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 24.03.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 AndikiTego jest 47 stron, to trochę za dużo do przesyłania.Tak w skrócie:roboty stanu surowego zamkniętego bez vat-u 122 164,88, materiały + robocizna.Roboty wykończeniowe ( tynki, posadzki elewacja, stolarka wew., malowanie) 30 873. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 24.03.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Stóweczka serdecznie gratuluje projektu czekam teraz na zdjecia w galerii domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts