Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marynarze. Budujący pływający.

tomgabi

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

No tośmy sie połączyli jak cholera. Tom, podejrzewam, że jestes w morzu i dlatego Cię tu nie ma. A gdybyśmy chociaż znali nazwę Twojego statku, to możnaby zobaczyć gdzie jesteś, jest nowy free program do śledzenia statków z AIS.

Pozdrawiam wszystkich innych pływających (jest Was na Forum jeszcze co najmniej 2 - tak mi się wydaje ;-)

Czego się wstydzicie?

kinimoD: Zgadza się: AIS live.com . To dopiero początki, sądzę, że niedługo będzie coś bardziej wypasionego. Afryki, Azji, Australii itp. jeszcze nie ma. A więc nie widzę Twojego statku - Zach Afryka?

A Ty to tak na wachcie? :o No no no, jakbys tak u mnie był to :evil:

Pomyślnego końca kontraktu :lol:

• 3 weeks później...

Przyłączam się jako druga zona pływającego. My dopiero będziemy zaczynać, ale i tak wiem, że wszystko będzie na mojej głowie. Już mam teraz samodzielnie zdecydować o projekcie, załatwić formalności, a jeszcze ktoś uczciwy mi doradził, że jak chcemy na wiosne to już mam zaklepać ekipe. A moja druga połowa wróci na wiosne na gotowe.

Pozdrawiam serdecznie :o :o :o

Przyłączam się jako druga zona pływającego. My dopiero będziemy zaczynać, ale i tak wiem, że wszystko będzie na mojej głowie. Już mam teraz samodzielnie zdecydować o projekcie, załatwić formalności, a jeszcze ktoś uczciwy mi doradził, że jak chcemy na wiosne to już mam zaklepać ekipe. A moja druga połowa wróci na wiosne na gotowe.

Pozdrawiam serdecznie :o :o :o

nie martw sie...to tak jak u mnie..... :lol: całe szczescie od 1,5 roku juz mieszkamy :lol:

• 4 weeks później...

Podpowiedzcie pływający gdzie w Trójmieście lub Szczecinie można próbować zamówić mapy z limitowanej serii map ręcznie malowanych "The Cornish Ports".Niestety opcja zamawiania przez sieć odpada-odrzuciło wpłatę kartą.A szacowny Małżonek poprosił głosem z morza o zamówienie kompletu.Mapy na stronie http://www.cornwalleditions.co.uk

Pozdrawiam.K

Myślę,że pomysł zmiany tytułu wcale nie jest taki zły - potem się chwalą jaki piękny dom wybudowali ! No właśnie głównie telefonicznie lub poczta internetową. Takie budowanie na odległość ma swoje dobre strony - zawsze mozna zwalić winę za niedoróbstwa na tego kto się w tym momencie tym zajmował :wink:

• 2 weeks później...