tomgabi 02.08.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Marynarze wszystkich stron świata, łączcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.09.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Co niniejszym czynie. Tylko czy moge, bo sie nie buduje BTW odezwalem sie na privie, w odpowiedzi na Twoj lipcowy. Wtedy jeszcze bylem daleeeko. Pozdrowka - Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.09.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No tośmy sie połączyli jak cholera. Tom, podejrzewam, że jestes w morzu i dlatego Cię tu nie ma. A gdybyśmy chociaż znali nazwę Twojego statku, to możnaby zobaczyć gdzie jesteś, jest nowy free program do śledzenia statków z AIS. Pozdrawiam wszystkich innych pływających (jest Was na Forum jeszcze co najmniej 2 - tak mi się wydaje Czego się wstydzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.09.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Był jeszcze karol_a Ale nie zagląda tu juz od ponad roku. Jakiś czas temu go spotkałem i powiedział mi, ze już się nie buduje. Kupił mieszkanie. PS. Ja nie pływam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Screed 28.09.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 a ja pływam co roku latem zapraszam do serocka gdznie mam swoją łajbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 01.10.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 A żona pływającego może się podłączyć w imieniu Wielkiego chwilowo nieobecnego?Bogiem a prawdą buduję ja a Mąż odpytuje i pogania i dosyła...Pozdrawiam.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.10.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Panie ZAWSZE i WSZĘDZIE mile widziane Najważniejsze, że dosyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 07.10.2005 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Pozdrawiam plywajacych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 12.10.2005 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 nnn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 14.10.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 kinimoD: Zgadza się: AIS live.com . To dopiero początki, sądzę, że niedługo będzie coś bardziej wypasionego. Afryki, Azji, Australii itp. jeszcze nie ma. A więc nie widzę Twojego statku - Zach Afryka? A Ty to tak na wachcie? No no no, jakbys tak u mnie był to Pomyślnego końca kontraktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.11.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Przyłączam się jako druga zona pływającego. My dopiero będziemy zaczynać, ale i tak wiem, że wszystko będzie na mojej głowie. Już mam teraz samodzielnie zdecydować o projekcie, załatwić formalności, a jeszcze ktoś uczciwy mi doradził, że jak chcemy na wiosne to już mam zaklepać ekipe. A moja druga połowa wróci na wiosne na gotowe. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.11.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 to ja tez melduję pływającego.......pozdrawia wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.11.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Przyłączam się jako druga zona pływającego. My dopiero będziemy zaczynać, ale i tak wiem, że wszystko będzie na mojej głowie. Już mam teraz samodzielnie zdecydować o projekcie, załatwić formalności, a jeszcze ktoś uczciwy mi doradził, że jak chcemy na wiosne to już mam zaklepać ekipe. A moja druga połowa wróci na wiosne na gotowe. Pozdrawiam serdecznie nie martw sie...to tak jak u mnie..... całe szczescie od 1,5 roku juz mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 27.11.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Podpowiedzcie pływający gdzie w Trójmieście lub Szczecinie można próbować zamówić mapy z limitowanej serii map ręcznie malowanych "The Cornish Ports".Niestety opcja zamawiania przez sieć odpada-odrzuciło wpłatę kartą.A szacowny Małżonek poprosił głosem z morza o zamówienie kompletu.Mapy na stronie http://www.cornwalleditions.co.ukPozdrawiam.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 28.11.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witajcie Wilki Morskie! Moja druga polowa też plywajaco - budujaca, ale na forum raczej nie chce zagladac. Twierdzi,ze jedna osoba uzalezniona w rodzinie wystarczy !Pozdrawiam w jego (jak zwykle bujający!) i swoim imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Może zmienić tytuł ŻONY MARYNARZY-BUDUJĄCE. W końcu mąż jest głową, ale my szyją która tą głową kręci. ASZKA to tak jak u mnie jedna uzalezniona osoba od internetu wystarczy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 29.11.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Widzę ze nie jestem sama!!! Zatem i ja sie zamelduję. My mam nadzieję, że na wiosnę skończymy budowę. Budowanie z mężem-marynarzem czasami jest trudne i kosztowne (niebotyczne rachunki telefoniczne) ale wykonalne. A potem jaka satysfakcja!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 29.11.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Myślę,że pomysł zmiany tytułu wcale nie jest taki zły - potem się chwalą jaki piękny dom wybudowali ! No właśnie głównie telefonicznie lub poczta internetową. Takie budowanie na odległość ma swoje dobre strony - zawsze mozna zwalić winę za niedoróbstwa na tego kto się w tym momencie tym zajmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.11.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 My dopiero zaczynamy na wiosne, a już codziennie się email-uje.. A co będzie póżniej, wszystko dopiero przed nami (przede mną) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 12.12.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Ahoj! Czyżby rekiny były aż tak głodne A może pieszo wracacie z rejsu na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts