tomgabi 20.12.2005 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jestem, jestem.Sorki ale dopiero wróciłem.Cpt_Q ja podejrzewam, że będziemy się tak mijać teraz!!Na dzień dzisiejszy jestem do końca marca.Nie wiem czy wiesz ale ten aislive to teraz lipa ciężko coś znaleźć, chyba, że się zna namiary w miarę dokładnie. Dzięki za odzew i pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 20.12.2005 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jak dobrze pójdzie to zaczniemy na wiosnę, tzn. żona Gabrynia zacznie - ja się pakuję i wyjeżdżam, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 20.12.2005 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Cpt_Q moja łajba to BALTIC SKIPPERRejon za nazwą Bałtyk i Północne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.12.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Tym co na morzu i Tym co mają szczęście być w domu z rodziną Życzę Zdrowych i Pogodnych Świąt, oraz Szczęśliwego Nowego Roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 23.01.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 A mój Mąż wrócił z pon na wt w grudniu.Zamiast do dzieci kazał się zawieżć do domu .W ŚRODKU NOCY OBEJRZAŁ POSZALAŁ-ZNACZY SPODOBAŁO SIĘ,A DOM WIDZIA NA ETAPIE TYNKÓW WEWNĘTRZNYCH A WRÓCIŁ "POD KLUCZ".Na wtorej zarządził pakowanie na środę meblowóz.I tak mieszkamy miesiąc.Zostały kosmetyczne sprawy.Np kowal domontowuje cosik od czasu do czasu.Kuchnię będziemy przemontowywać - na rysunku łdnie w rzeczywistości jednak nieergonomicznie.Paru krnąbrnych fachowców "znalazło miesjce w szeregu" a Mąż stwierdził ,ze jesli oni nie umierają z głodu to i my nie umrzemy i ,że oczywiście wszyscy oni padliby na morzu pod jego dowództwem w tydzień))Było mi miło ,że spodobały mu się kolory domu i np lampy za którymi nogi schodziłam,ale te pytania dlaczego tak a nie inaczej cośtam-a ja z ledwością pamiętałam motywy wyborów sprzedpół roku...pływający odpuści żonom budującym TE pytania;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 24.01.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Znaczy sie - taka żona to skarb !!! Nie wiem jak to jest,że piszące tu kobiety takie przebojowe są !!! ja ciagle mam stracha, ze bez męskiej ręki będą mnie traktować jak "wiedzącą - inaczej" Dlatego chyle czoła nad Waszymi osiagnieciami i... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 02.02.2006 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Się porobiło!U nas wszystko pozałatwiane, pojutrze dogaduję się z wykonawcą i jak lody puszczą bedo ruszać z kopyta...Kredyt dostalim...cieszymy się jak cholera.Jeszcze 2 miechy wolnego i na zarobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIARO 12.02.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam,też zona marynarza.Pierwszy raz na forum.Słuchajcie!!!! ponieważ mąż jest w morzu to mnie przyszło sie borykac z zakupem materiałów budowlanych.Jestem na etapie ogrzewania podłogowego czy ktoś słyszal o produktach COPRAX? Bardzo prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fala8 17.02.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 do ZIARO Witam zony kolegow i kolegow po fachu.odnosnie ogrzewania podlogowego kilka moich refleksji ktore moze pomoga1.To jest zbyt drogie rozwiazanie aby ryzykowac,Lepiej doplacic ale miec gwaracje ze wszystko jest OK.W razie problemow mozna kogos scigac.A renomowane firmy ,dlugo bedace na rynku nie moga sobie pozwolic na fuche.2.Ja wykonalem ogrzewanie z rurek miedzianych(miekka miedz) i bardzo sobie chwale.3.Lepiej dolozyc nieco metrow niz zanizyc dlugosc przewodow .Zawsze bedzie czas na przykrecenie temperatury.4.Kurz.to problem w czasie ekspoloatacji.Pojawia sie wszedzie z powodu suchego powietrza. ale generalnie jest super.Cieplo w stopy ,mozna chodzic w skarpetkach i boso.5.Odradzam dywany nawet do ogrzewania podlogowego.Traci sie temperature.Najlepsze sa ceramiczne kafelki w 100% i w utrzymaniu czystosci sa super.Mop i szmata i kilka minut.To wszystko.6.Dobrze jest zainstalowac druga (dodatkowa) pompe cyrkulacyjna wspomagajaca i wymuszajaca obieg wody w przewodach z oddzielnym wylacznikiem elektrycznym .,W czasie mrozow naprawde pomoze utrzymac ciepelko w ppodlodze.To takie pomocnicze rozwiazanie ktore u mnie sie sprawdzilo.Zalaczam pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.02.2006 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Sie macie, właśnie niedawno wróciłem Tom&Gabi - też się przekuwałem przez lody swego czasu - była adrenalinka co nie? http://cptq.photosite.com/Winteratsea/ Teraz krótko, też do końca marca, na lato chcę wrócić. Ocieplić chałupę trza. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 28.03.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 no prosze - jestem juz od dobrych paru dni na forum i dopiero teraz znalazlem ten watek Pozdrawiam wszystkich plywajacych, sam jestem od 3 tyg. na urlopie nastepny statek na poczatku lipca. to moj ostatni stateczek http://img91.imageshack.us/img91/9555/mateusz0288fx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 06.04.2006 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Czas się pożegnać W niedzielę wyjazd, dzięki za odzew i pozdrawiam, Do sierpnia... p.s. budowa już ruszyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 09.04.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 stopy wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 09.04.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 oto i ona: http://gazubato.photosite.com/~photos/tn/171_348.ts1137332129578.jpg kinimoD dzięki wody nigdy dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.04.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Cholera jak Wy to wytrzymujecie ..??? ciekawy jestem gdzie najdalej byliscie ..??? gdzie najładniejsze kobity są ( wiadomo ze u nas najladniejsze ) http://cptq.photosite.com/~photos/tn/8071_348.ts981274832000.jpg No i co to jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 09.04.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Trzeba byc twardym Najdalej jestem teraz - Brazylia Najladniejsze kobity sa w domu Oblodzenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Brazylia ...wow....samba i kobiety podoba Ci sie tam ..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 10.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Nie jest zle Temperatury mi odpowiadaja Nie mam zbyt wiele czasu na zwiedzanie ale turystycznie chetnie bym tu przyjechal. Ogromny kraj, kazdy znajdzie cos dla siebie. Za dwa dni bedziemy w porcie to moze uda sie gdzies wyjsc. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 to net macie na statku ..??? cholerka tez bym se popływał ....do portu zawinoł jak długo sie płynie statkiem tam ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 11.04.2006 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 To zalezy skad. Ja plynalem z Angolii 14 dni ale da sie w tydzien, zalezy od statku, predkosci, pogody itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts