andrzejka 03.08.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Niechcący usunęłam ważna wiadomośc ze swojej skrzynki Czy jest jakaś możliwość odzyskania jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dunbar 11.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 1. Jeżeli poczta pozostaje na serwerze dostawcy poczty - skontaktuj się z dostawcą. 2. Jeżeli poczta jest ściągana na dysk Twego kompa - niech jakiś informatyk powie, gdzie program pocztowy zapisuje pojedyncze pliki wiadomości - ja nie wiem. Ostatnio musiałem odzyskać dane skasowane i użyłem programu File Scavenger. Szacuję, że odzyskał 80 - 90 % plików. Każdy plik trzeba otworzyć i obejrzeć bo program nadaje im tymczasowe nazwy, ale zachowuje rozszerzenie ( .doc, .xls itp. ) Niestety, program w wersji demo nie jest funkcjonalny i trzeba było złamać zabezpieczenia , zapytaj jakiegoś wczesnonastolatka, jak to się robi. Są inne programy - wpisz do googla "data recovery" i wybieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 03.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Jeżeli masz the bat jako program pocztowy to nie ma najmniejszego problemu.pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts