a-k-a 03.08.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 witam ! jak w temacie. gdzie można kupić takie śruby. pozd. ana (nie wiem czy dobrze napisałam nazwę tych śrub ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 03.08.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Firma Fischer to wiodąca firma z techniki mocowań, wynalazca kołka / dybla. Zapewne o to chodzi. Sprzedają przez dystrybutorów w całej Polsce, trzeba sprawdzić stronę internetową. Siedziba centrali w Krakowie. To bardzo dobre mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 03.08.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jeżeli chodzi Ci o śruby z karbowanym kołkiem do stopnic schodowych (wersja do betonu i konstrukcji stalowych) to ja stosowałem i jestem wniebowzięty prostotą montażu , chociaż za darmo to one nie są hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 04.08.2005 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 witam . tak do stopnic.czy kupowałeś je u dystrybytorów czy w sklepach? wersja do betonu . możliwość zakupu w mojej okolicy? nie przekonuje mnie sposób mocowania tylko na piankę , tym bardziej że na podstopnicach będzie tynk mozaikowy . pozdrawiam ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 04.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 kupiłem w sklepie fischera we Wrocławiu. Niestety nie wiem gdzie kupić u Ciebie.pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 05.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jeżeli chodzi Ci o śruby z karbowanym kołkiem do stopnic schodowych (wersja do betonu i konstrukcji stalowych) to ja stosowałem i jestem wniebowzięty prostotą montażu , chociaż za darmo to one nie są hej Hej Witaj Jesli możesz to napisz w jaki sposób montowałeś trepy na stopnice tzn . czy oprócz kołków dawałeś jeszcze jakiś klej albo pianke? Interesuje mnie temat ponieważ w pierwszej oszczędnościowej wersji chciałem zabiegowe schody przykryć wykładziną, ale ostatnio coś mnie kusi żeby kupić normalne trepy sosnowe zabejcowac i polakierowac tylko niewiem czy łatwo będzie zamontowac takie schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 05.08.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A gdzie asortyment tej firmy można pooglądać? http://www.fischerpolska.pl nie działa A mocowanie stopnic to temat dla mnie bardzo aktualny. Już nieaktualne - strona zaczęła działać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 05.08.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Najsamprzód musisz wywiercić np. cztery otwory, znacznikami w otworach odbić od dołu stopnice, włożyć kołki, wypoziomować podkładkami na kołkach, przelecieć pianką najlepiej z PISTOLETU kilka razy po szerokości schodów (3-4 razy, trzeba wypraktykować) i nabić stopnicę na kołki. Amen. I od początku nastepny stopień. bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts