gliwen 03.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Promocja "Robena", dachówka czerwień miedziana. Czy to napewno pierwszy gatunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 03.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Dzis bylem zamawiac dachówke i ta dachówka co jest w propocji podobno jest nie najlepszej jakosci tak mi powiedzila sprzeadca i ze strasznie duza jest na nia reklamaci z powodu pojawiajacej sie sateczki miktopekniec wie mi nie polecal jej wybralem braasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 04.08.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dzis bylem zamawiac dachówke i ta dachówka co jest w propocji podobno jest nie najlepszej jakosci tak mi powiedzila sprzeadca i ze strasznie duza jest na nia reklamaci z powodu pojawiajacej sie sateczki miktopekniec wie mi nie polecal jej wybralem braasa. Widocznie sprzedawca na Brasie lepiej zarabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 04.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 jestem m.in. sprzedawcą. W trakcie tej promocji sprzedałem już trzy takie dachy. Żadnych zastrzeżeń.pozdrawiampokar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 04.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 nie wiem ile w tym prawdy, ale sprzedawca mowil mi ze PROMOCJA z powodu otwarcia nowej fabryki to pic na wode..tak naprawde dachowka sprzedaja sie w Polsce ogolnie slabo( ma powaznego konkurenta w blachodachowce i cementowej) i dlatego roben tak zrobil..Sprzedawca tez mi pokazywal peknicia wzdluz dachowki ale zapewnial ze towar jest pelnowartosciowy..osobiscie namawial na koramica..i wyliczyl roznice ok 2tys na dachu 250m kw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.08.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 aqep, a ten koramic to angoba i w jakim kolorze?Darex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 05.08.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Angoba ceglasta...chyba tak..bo jest jeszcze angoba ceglasta szlechetna i ta byla chyba ciemniejsza i drozsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 06.08.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 mam pytanko.. wlasnie jestem w trakcie zamawiania robena i jesli mozecie napisac jaki rabat otrzymaliscie na dodatki..mi proponuja 15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.08.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 WitamNa dachówkę podstawową czarnobrązową Robena 26% rabatu (była specjalna promocja do końca lipca - 2,88 za sztuke, brutto), na reszte wstępnie ustaliłem 18% (ale bede sie jeszcze ostro targował). U nas normalnie hurtownie daja na Robena (bez proszenia) ok 17%. PS. Roben od czerwca obniżył ceny katalogowe na swoje produkty. Dla końcowego klienta nie ma to większego znaczenia, bo poprostu zabrali hurtowniom rabat wynoszący dokładnie tą różnice. Teraz już nikt nie napisze, że dostał 35% rabatu. A wcześniej taki był normalny. pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 07.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 U mie w hurtowni dostalem 15% na dodatki a w innej co miala mi robic dobre ceny, jesli u nich bym bral wszystko na dom, dali 15% dopiero jak im pokazalem z tej pierwwszej ceny i jeszcze stwierdzili, ze bez sensu robia w innej hurtownie sprzedajac po kosztach...jak tu komus ufac..obcy na dzien dobry daje rabat o ktory po znajmosci trzeba sie dopominac..porazka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts