Darek Rz 03.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam !! Przeczytałem kilka starszych postów na ten temat i mam wrażenie że zdania są podzielone dlatego nie mogę się zdecydować .Mam sciany findamentowe z bloczków . Zamierzam zrobić tak :- posmarować je 2x dysperbitem ,potem styropian 5 cm na klej potem siatkę z klejem i tu zaczynają się moje wątpliwości :-czy dawać znowu dysperbit i zasypać ,czy na dysperbit przyklejać jeszcze folię ( zwykłą czy kubełkową ) proszę o poradę D.RZps. Mój majster radzi jeszcze dawać kołki plastikowe -czy to ma sens ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 03.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Z tego co ja poczytałem wydaje mi się, że najlepiej byłoby posmarować ściany fundamentowe 2x dysperbitem, potem styropian, ale taki specjalny do fundamentów (ekstrudowany) na klej potem siatkę z klejem i zasypać, a dawanie folii (najlepiej kubełkowej) jest wskazane w przypadku użycia zwykłego styropianu np. FS20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts