wojcik9 04.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam,Pomyślałem że dosyć ciekawym tematem dla nowo budujących oraz tych juz "wybudowanych" będzie ogrzewanie naszych domków.Dlatego zakładam taki temat, ale proszę o zachowywanie jego struktóry aby był on czytelny i treściwy dla wszystkich forumowiczów:A więc proponuję: WIELKOŚĆ DOMU:WOJEWODZTWO:TYP OGRZEWANIA:ŚREDNI KOSZT ROCZNY / MIESIECZNY :UWAGI:PLUSY:MINUSY: Mam nadzieję iż temat ten spowobam się wam forumowicze, pozwoli nakreślić najodpowiedniejszy system dla każdego z wojewodztw i nie tylko. Pozdrawiam Pawełł P,S. - Ja niestety należę do tych wkrótce budujących się więć póki co będę sie tylko wpatrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.08.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam, Pomyślałem że dosyć ciekawym tematem dla nowo budujących oraz tych juz "wybudowanych" będzie ogrzewanie naszych domków. Dlatego zakładam taki temat, ale proszę o zachowywanie jego struktóry aby był on czytelny i treściwy dla wszystkich forumowiczów: A więc proponuję: WIELKOŚĆ DOMU: WOJEWODZTWO: TYP OGRZEWANIA: ŚREDNI KOSZT ROCZNY / MIESIECZNY : UWAGI: PLUSY: MINUSY: Mam nadzieję iż temat ten spowobam się wam forumowicze, pozwoli nakreślić najodpowiedniejszy system dla każdego z wojewodztw i nie tylko. Pozdrawiam Pawełł P,S. - Ja niestety należę do tych wkrótce budujących się więć póki co będę sie tylko wpatrywał Wojcik9 zapraszam do siebie na kawę w Rumii...pogadamy o budowie,kotłach,eeee....dziewczynach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts