Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAK OGRZEWAMY ????

Recommended Posts

Witam,

Pomyślałem że dosyć ciekawym tematem dla nowo budujących oraz tych juz "wybudowanych" będzie ogrzewanie naszych domków.

Dlatego zakładam taki temat, ale proszę o zachowywanie jego struktóry aby był on czytelny i treściwy dla wszystkich forumowiczów:

A więc proponuję:

WIELKOŚĆ DOMU:

WOJEWODZTWO:

TYP OGRZEWANIA:

ŚREDNI KOSZT ROCZNY / MIESIECZNY :

UWAGI:

PLUSY:

MINUSY:

Mam nadzieję iż temat ten spowobam się wam forumowicze, pozwoli nakreślić najodpowiedniejszy system dla każdego z wojewodztw i nie tylko.

Pozdrawiam

Pawełł

P,S. - Ja niestety należę do tych wkrótce budujących się więć póki co będę sie tylko wpatrywał

Witam,

Pomyślałem że dosyć ciekawym tematem dla nowo budujących oraz tych juz "wybudowanych" będzie ogrzewanie naszych domków.

Dlatego zakładam taki temat, ale proszę o zachowywanie jego struktóry aby był on czytelny i treściwy dla wszystkich forumowiczów:

A więc proponuję:

WIELKOŚĆ DOMU:

WOJEWODZTWO:

TYP OGRZEWANIA:

ŚREDNI KOSZT ROCZNY / MIESIECZNY :

UWAGI:

PLUSY:

MINUSY:

Mam nadzieję iż temat ten spowobam się wam forumowicze, pozwoli nakreślić najodpowiedniejszy system dla każdego z wojewodztw i nie tylko.

Pozdrawiam

Pawełł

P,S. - Ja niestety należę do tych wkrótce budujących się więć póki co będę sie tylko wpatrywał

Wojcik9 zapraszam do siebie na kawę w Rumii...pogadamy o budowie,kotłach,eeee....dziewczynach... :D