Gość 04.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Napisalam do nich maila zeby mi podali jakis adres serwisu w Niemczech i echo nikt mi nie odpowiedzial, a miala byc taka dobra firma (dopoki nic sie nie dzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ja reklamowałam...w polsce. I stwierdzam ze firma zachowała sie bardzo porzadnie. Przyjechali ,stwierdzili i zrobili co nalezy a okna kupowalas w Niemczech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie, okna kupowalam w Polsce, mam nadzieje ze nie wysla mnie do Pana Boga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzanna 06.08.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Również reklamowałam w Polsce. W sumie nie były to wielkie usterki /uszczelka się "marszczyła" i jedna z szyb była troche porysowana, w sumie gdybym się nie czepiała, mogłaby w ostateczności zostać?. Reklamacja została bez problemów uwzględniona, serwis O.K.Po co ci adres serwisu w Niemczech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts