XGrzesX 04.08.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Czy ktoś moze podzielić się opinią o tych kabinach. Bardzo podoba mi się kabina Atena, ale firma jakaś taka nieznana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Czy ktoś moze podzielić się opinią o tych kabinach. Bardzo podoba mi się kabina Atena, ale firma jakaś taka nieznana .... mi też podoba się Atena (i Diana) z Radaway - nikt nie ma kabin tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Ja mam,brat ma. Bardzo fajna kabina.Wygląda bardzo efektownie. Oni narzekają,że coś im sie dzieje z suwaniem drzwi,ale być może to kwestia wyregulowania. Jak dotąd,bardzo pozytywne wrażenia. Cena była też przyzwoita na tle innych w tym typie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.12.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Ja mam,brat ma. Bardzo fajna kabina.Wygląda bardzo efektownie. Oni narzekają,że coś im sie dzieje z suwaniem drzwi,ale być może to kwestia wyregulowania. Jak dotąd,bardzo pozytywne wrażenia. Cena była też przyzwoita na tle innych w tym typie. dzięki! od dawna masz? jaki dokładnie model? ma on odchylanie dolnej krawędzi ruchomych części do czyszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Ja mam,brat ma. Bardzo fajna kabina.Wygląda bardzo efektownie. Oni narzekają,że coś im sie dzieje z suwaniem drzwi,ale być może to kwestia wyregulowania. Jak dotąd,bardzo pozytywne wrażenia. Cena była też przyzwoita na tle innych w tym typie. dzięki! od dawna masz? jaki dokładnie model? ma on odchylanie dolnej krawędzi ruchomych części do czyszczenia? Używam od niedawna.Tak,ma odchylenia dobrze się czyści. No i ładna jest.Brodzik mamy taki najpłytszy i jest ok,nic się nie wylewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts