elas 04.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam, kto z Was może mi pomóc w zdobyciu kafelek firmy POLIS , seria TEKNE LIME, dekor LIST. WOOD. Sklep, gdzie zamawiałam podał termin ściągnięcia do 4 tyg, ale i tego terminu nie jest w stanie dotrzymać...! U mnie w domu sajgon, pracownicy kończą remont, a ja mam kafle dostać pod koniec sierpnia... Gdyby ktoś z Was wiedział o sklepie, gdzie mogę powyższe kupić, proooooszę o kontakt: [email protected] Dziękuję, pozdrawiam, powodzenia w budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek70 06.08.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elas 11.08.2005 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jestem ze Szczecina, ale to i tak nie miało znaczenia... - ściągnęłabym te kafle z każdego miejsca w Polsce... Dziś już dotarły..., z poślizgiem, ale są... Jutro je je kładziemy. Dzięki za reakcję.Pozdrawiam.e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts