ataga 04.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Bardzo prosze o opinie i pomoc w znalezieniu odpowiedniego producenta kotłów co (miał i wegiel) moj dom ma mała powierzchnie bo zaledwie 85 m2,a zupełnie nie orientuje sie co wybrac bo moj hydraulik jest jakis niepewny i sam nie wie co doradzic.W sklepach polecaja mi piece firmy Defro 70,Sas,i ze staporkowa ale nazwy nie znam.Jesli ktos ma juz doswiadczenie i wieksze(ode mnie)pole do popisu na ten temat to bede bardzo wdzieczna za pomoc,niedługo sezon grzewczy sie rozpoczyna a razem z nim ceny ida w góre a ja jeszcze w proszku>>>z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 05.08.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 poczytaj tutaj :http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40742jest trochę o piecach na ekogroszek może coś znajdziesz.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts