MURMAN 05.08.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a mój jest zawziętym wielbicielem PAWI ma trzy samice i dwie samiczki drą mordy , sorrki dzioby w najmniej oczekiwanej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wschodnia 05.08.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 O, ja to mam całkiem ciekawego sąsiada, a może należałoby powiedzieć całe mnóstwo, nawet nie wiadomo ile. Leżą... na cmentarzu żydowskim po drugiej stronie ulicy . (żadne podteksty, nic do Żydów jako narodowości nie mam) Ale spoko, raz w roku jedynie pali się tam parę lampek, poza tym żywej duszy tam nie znajdziesz. No i mnóstwo lip tam rośnie, na wiosnę rzekomo zapach cudny (mimo lokalizacji) - jeszcze nie wypraktykowałam, bo działkę kupiłam niedawno. Pozostali sąsiedzi bardzo zwykli - żywi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seti 05.08.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 O, ja to mam całkiem ciekawego sąsiada, a może należałoby powiedzieć całe mnóstwo, nawet nie wiadomo ile. Leżą... na cmentarzu żydowskim po drugiej stronie ulicy . (żadne podteksty, nic do Żydów jako narodowości nie mam) Ale spoko, raz w roku jedynie pali się tam parę lampek, poza tym żywej duszy tam nie znajdziesz. No i mnóstwo lip tam rośnie, na wiosnę rzekomo zapach cudny (mimo lokalizacji) - jeszcze nie wypraktykowałam, bo działkę kupiłam niedawno. Pozostali sąsiedzi bardzo zwykli - żywi. a tak kole 24:00 też cicho i spokojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja się mogę pochwalić tylko sąsiadką koleżanki (mieszka na warszawskim Gocławiu - bloki "w studnię", ludzie sobie patrzą w okna) - otóż latem młoda sąsiadka z mieszkania obok uskutecznia karaoke na balkonie - wystawia głośniki, mikrofon do rączki, w mieszkaniu leci podkład muzyczny, a ona śpieeeewaaaa na całe osiedle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinw14 05.08.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Mam sąsiada w stylu Kargula droga jego las jego i ostatnio jak jechałem samochodem to mnie zatrzymał i powiedział że jeżdże jak król i ,żebym nie jexdził bo drogę niszczę , a druga sasiadka w bloq za kazdym razem jak schodze po klatce to otwiera drzwi i mówi żebym nie chodził po jej wycieraczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ue, to mój jako że u niego kiedyś strzelali nieślepakami w szklarni to nic widzę specjalnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTY_xl 05.08.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a mój sąsiad... ooo... właśnie...o nim trochę tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=779812#779812 ale niebawem nie bedę go miał.... Zapytacie dlaczego? BO GO WYKOŃCZĘ! Jestem żądny krwi jak ten doberman, którego mam zamiar kupić i ułożyć, by na hasło "SĄSIAD" rwał dresy z owego. Ot...co.. ! Osz to franca jedna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubanki 05.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Nasi przyszli sąsiedzi:- od północy - łan zboża prawie jak okiem sięgnąć- od wschodu - teście, u których aktualnie mieszkamy- od zachodu - małżeństwo w wieku świeżoemerytalnym - na jednym hektarze mają dom, ze 3 zabudowania gospodarcze, cztery stawy i jeszcze kawałek ogródka, sad i łan pszenicy. Kupujemy od nich jajka- od południa - sąsiad z gatunku co zarobi to wyda w jedynym sklepiku we wsi na chlebek w płynie. Czasem puszcza głośną muzykę w stylu rytmów z Ciechocinka. Gorzej jego syn - puszcza techno tak, że ptaki z gałęzi spadają. Trochę się uspokoił po tym, jak moja żona zawiozła go do przychodni, jak zasłabł. Mają jedną niezaprzeczalną zaletę: są cały czas na miejscu i jeszcze nic poważnego nam (tzn. teściom) nie zginęło. Bubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revo 05.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 U mnie sąsiedzi po drugiej strony drogi świeżo po rozwodzie.Rezydencja z basenem do kupienia za astronomiczną kwote.On od czasu do czasu wpada do domu z ochroniarzamii wynosi obrazy, ona wtedy wzywa policję i jest wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 revo: ty masz gangsta`s paradajs Live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revo 05.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Drobny problem kto będzie następny. Znajomi uspokajają, żena agencje towarzyską to za drogi interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 05.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Mój najbliższy sąsiad właśnie się buduje. Ostatnio powiedział, że jego dziadek był kowalem i kowalstwo to jego hobby. Jak skończy dom to sobie postawi mini - kuźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 05.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ...mojk sasiad (przyszly) ma gołębie, ktore przylatują i siadają na nasza altanke i zostawiają ślady... skoro można hodować stado gołębi, to można też stado kotów - dachowców oczywiście )) gorzej jak sąsiad popadłby w tą pętlę, a Ty ją pociągnełabyś )) Bardzo dziwny wydaje mi się fakt, gdyż od kilkunastu lat mieszkając na osielu domków, gdzie sporo jest hodowców gołębi, nie widziałem żadnego kota ??? Autentycznie ! Dwa razy już byłem u dr weterynarii z zatruciem mojego psa, a pies sąsiada dwa tygodnie przebywał w lecznicy, z podobnych powodów. Ale gdzieżby przyszło mi do głowy wysuwanie jakichkolwiek domysłów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 05.08.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A może te gołabki tez czymś podkarmić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 05.08.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A może te gołabki tez czymś podkarmić? No właśnie, ale nie chciałbym popaść w tą pętlę, gdyż mogłoby skończyć się na uskutecznianiu celności za pomocą bazuki. I nie wiem też na co stać byłoby w odpowiedzi tych hodowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTY_xl 06.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A może by tak takie cudo ukryć gdzieć pod dachem? .....hmmmm....? /http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59606197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 06.08.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A ja mam tak odjechanego sąsiada ,że mnie po sądach ciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Mój obecny sąsiad jest codziennie "odjechany" i wraca do domu na automatycznym pilocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 06.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A moj jest szachista. I nie moge zniesc ciaglego szurania figur po szachownicy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A moj jest szachista. I nie moge zniesc ciaglego szurania figur po szachownicy. Pozdrawiam spraw mu takie z podklejonym filcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts