kajsik 16.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A nasi cieśle zamiatają codziennie wieczorkiem. Butelki po piwie stoją w rządku (krótkim), puszki (zgniecione!) leżą w dołku, który sami sobie na ten cel wykonali. Nic nie przybywa, kurde, wiedziałam, że coś tu jest nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 18.08.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam !!! A mi przybyła koparka na budowie .Przyjechałem dzisiaj na budowę ,patrzę a tu stoi sobie koparka na działce .Pomyślałem .......fajna koparka będzie moja ...ale okazało się że to chłopcy od wodociągu ją zostawili na jedną nockę ,.....szkoda pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A mi przybyła koparka na budowie .Przyjechałem dzisiaj na budowę ,patrzę a tu stoi sobie koparka na działce .Pomyślałem .......fajna koparka będzie moja ...ale okazało się że to chłopcy od wodociągu ją zostawili na jedną nockę ,.....szkoda To teraz trzeba ją będzie wpisać w wątku "Co wam zniknęło z budowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A nam ostatnio przybyła... 60l beczka dysperbitu . Przywleczona przez lekko chwiejnych "majstrów" z budowy obok. Nie zwracali uwagi na hałas generowany przez naszego majstra stanowczo domagającego się, żeby poszli z tym dżinksem do diabła.. Za moment przybył ich kierownik w towarzystwie 6 chłopa i beczkę zabrali. Okazało się, że właścicielowi budowy nie bardzo podobał się ciągły lekki stan wskazujący jego ekipy, więc zasugerował że im nie zapłaci. Oni widocznie wymyślili, że zapłatę odbiorą w naturze. No i się biedakom nie udało. Co oni mysleli kradnąc wieelką bekę w biały dzień i wrabiając nas w paserkę, to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts