jaga70 05.08.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Słuchajcie, jak to jest? Mam zaprojektowany komin i do niego piec gazowy, komin fi20. Czy moge zrobic taki manewr, ze piec gazowy przeniose do pomieszczenia sasiedniego i podlacze do tego komina, a w kotlowni w tym miejscu postawie piec na opal. Ufff, zamotalam, chodzi mi ogolnie o to czy do tego samego komina moge podlaczyc z dwoch stron dwa rozne piece, gazowy i na opal. Czy musialabym zmienic komin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 05.08.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Słuchajcie, jak to jest? Mam zaprojektowany komin i do niego piec gazowy, komin fi20. Czy moge zrobic taki manewr, ze piec gazowy przeniose do pomieszczenia sasiedniego i podlacze do tego komina, a w kotlowni w tym miejscu postawie piec na opal. Ufff, zamotalam, chodzi mi ogolnie o to czy do tego samego komina moge podlaczyc z dwoch stron dwa rozne piece, gazowy i na opal. Czy musialabym zmienic komin?? Pierwsze primo to fi 200, a nie fi 20, drugie primo to NIE można podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaga70 05.08.2005 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A, no dzieki. To juz sobie nie bede tym glowy zawracac. Mowisz, ze fi200? kiedy ja sie polapie w tym gaszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts