Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Badminton, p?ywanie (z nurkowaniem) i squash

Rafter

Recommended Posts

HMM ...z tym czasem..własnie ja tez go za duzo nie mam..ale jak zobaczyłam pieeeekne zdjecia z wyprawy do egiptu dech mi zaparło...i tez tak chce..

Badmintonik..wiesz mieszkam w Szczecinie..i zupełnie chyba zostaje podwórko do grania..

Pozdrawiam

Teska

Właśnie teraz jest sezon na badminton.

To jest sport halowy.

Sezon trwa od września do maja.

W Szczecinie też są turnieje, ale ja nie jeżdzę. Trochę za daleko, a jak się poszaleje z piątku na sobotę, to moment wprowadzenia się opóźnia ze wględu na wydaną na zabawę kasę.

Dlatego wybieram jednodniowe zawody bliżej Warszawy.

Natomiast same treningi wychodzą znacznie taniej.

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Yacek,

Ja nurkuję na bezdechu bez sprzętu. To jest prawdziwe nurkowanie a nie krótki kurs dla grubasów i taki jest od razu nazywa się płetwonurkiem.

Potrafię dojść do 10 metrów i siedzieć pod wodą około 2,5 minuty.

Taniej i przyjemniej.

Więc ćwicz płuca, albo przeszukaj Internet i znajdź miejsca ze sprzętem.

• 5 months później...

witajcie,

badmington to stałe wyposażenie mojego auta, więc staram się grać przy każdej okazji.

co do nurkowani - przy każdej okazji nad wodą mam płetewki, maskę i fajke,

w tym roku pierwszy raz nurkowałem z butlą i to było przeżycie. na pewno zapiszę się na kurs, aby korzysatć także z uroków tego sportu. Kto nie próbował - polecam.

squash... hmmmm.. mam rakiety, ale od dłuuugiego czasu nie grałem. jeśli ktoś szuka sparingpartnera, łatwego do ogrania, z okolic Wwy, to mogę się przydać :lol: