Rafter 23.11.2002 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2002 Tym sportom (w tej kolejności) mogę poświęcać każdą wolną chwilę.I żona nie ma tu nic do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 RAFTER...a ja zaczynam dopiero naukę nurkowania..hi hi od poprawienia kondycji w basenie..ale przeciez od czegos trzeba zaczac??Pozdrawiamteska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 27.11.2002 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Od czegoś trzeba zacząć. Nurkowanko wiąże się z wolnym czasem, a tego nie mam za dużo. Więc na razie pakuję 1500-2000 m na basenie co drugi dzień.A badmintonik raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2002 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 HMM ...z tym czasem..własnie ja tez go za duzo nie mam..ale jak zobaczyłam pieeeekne zdjecia z wyprawy do egiptu dech mi zaparło...i tez tak chce..Badmintonik..wiesz mieszkam w Szczecinie..i zupełnie chyba zostaje podwórko do grania..PozdrawiamTeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 30.11.2002 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2002 Właśnie teraz jest sezon na badminton. To jest sport halowy.Sezon trwa od września do maja.W Szczecinie też są turnieje, ale ja nie jeżdzę. Trochę za daleko, a jak się poszaleje z piątku na sobotę, to moment wprowadzenia się opóźnia ze wględu na wydaną na zabawę kasę.Dlatego wybieram jednodniowe zawody bliżej Warszawy.Natomiast same treningi wychodzą znacznie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2002 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 hmmm...gdzie w Szczecinie można grać?? Miłych Swiat.... Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.12.2002 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Udało mi się raz zanurkować, ale.... w basenie. Bezpłatny pokaz dla hotelowych gości. Fantastyczna przygoda!!! Samego pływania miałam kiedyś serdecznie dosyć - codziennie rano od 2 do 5 klasy w podstawówce.Teraz wakacje bez wody to wakacje stracone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2002 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2002 Popieram...ale poprawianie kondycji..tylko te zdjecia i chec przezycia nurkowania trzyma mnie przy postanowieniu.. Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 17.02.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Ja jestem zainteresowany nurkowaniem ( z butlami) Rafter, cos możesz mi poradzić w tym temacie, podpowiedzieć może...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 22.02.2003 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Yacek,Ja nurkuję na bezdechu bez sprzętu. To jest prawdziwe nurkowanie a nie krótki kurs dla grubasów i taki jest od razu nazywa się płetwonurkiem.Potrafię dojść do 10 metrów i siedzieć pod wodą około 2,5 minuty.Taniej i przyjemniej. Więc ćwicz płuca, albo przeszukaj Internet i znajdź miejsca ze sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 19.08.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 witajcie, badmington to stałe wyposażenie mojego auta, więc staram się grać przy każdej okazji. co do nurkowani - przy każdej okazji nad wodą mam płetewki, maskę i fajke, w tym roku pierwszy raz nurkowałem z butlą i to było przeżycie. na pewno zapiszę się na kurs, aby korzysatć także z uroków tego sportu. Kto nie próbował - polecam. squash... hmmmm.. mam rakiety, ale od dłuuugiego czasu nie grałem. jeśli ktoś szuka sparingpartnera, łatwego do ogrania, z okolic Wwy, to mogę się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts