blankaz 05.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam, szukam kamieni do ogrodu w Krakowie. Dowiadywałam się w kamieniołomie w Zalasie, ale cena transportu zabija. Może ktoś kupował gdzieś bliżej? Potrzebuję tego ze 2 tony - dla siebie na skalniak i dla kolegi, który chce obłożyć oczko wodne. PozdrawiamBlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 05.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam, szukam kamieni do ogrodu w Krakowie. Dowiadywałam się w kamieniołomie w Zalasie, ale cena transportu zabija. Może ktoś kupował gdzieś bliżej? Potrzebuję tego ze 2 tony - dla siebie na skalniak i dla kolegi, który chce obłożyć oczko wodne. Pozdrawiam Blanka Wprawdzie nie kupowałam tam kamienia i nie znam cen, ale jest takie miejsce przy ul. Kamieńskiego (na przeciwko salonu Nissana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budującakobieta 29.04.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Dobry i ładny kamień ogrodowy mają przy zakopiance, cięzko mi wytłumaczyć, ale mają dużo kamienia ogrodowego i innego [Od moderacji - nie wiesz jaki mają adres ale linka reklamowego już możesz wkleić? Usunęłam reklamy firmy z twoich postów, a ten wpis jest ostrzezeniem, by się więcej tego nie robić. Reklama na forum jest płatna] Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budującakobieta 13.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Nie wiem, jaki jest adres i nie robię reklamy ( w takim sensie, że to moja firma). Na stronie nie ma podanego dokładnego adresu i ciężko jest ich znaleźć. Byłam więc wiem. Trudno ich lokalizację wytłumczyć. Wystarczyło wejść na linka i zobaczyć, że nie ma tam żadnego adresu. A nie od razu oskarżać ludzilink jeszcze raz http://sungarden.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts