bejot 24.11.2002 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2002 Kochani,zupełnie nie wiem, jak zaplanować sad przydomowy. Jak pogodzić możliwość podziwiania kwitnących wiosną drzewek z widokiem spadów (b. tego nie lubię!) i obecnością os latem...Może są już jakieś sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga99 25.11.2002 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Jeśli chesz mieć sad, to nie ma wyjścia trzeba owoce zbierać na bieżąco. Większośc drzew owocowych potrzebuje zapylaczy, jeśli ich zabraknie nie będzie owoców:smile:Jeśli natomiast kwitnące drzewa wiosną warto wybrać ozdobne jabłonie, czy masę krzewów kwitnących wiosną... Tyle, że to już nie będzie sad. iga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaś Kowalski 17.12.2002 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Sady różne bywają, małe i duże. Ja na działce 1200m2 też chciałem mieć trochę drzewek owocowych, więc je skomponowałem razem z iglakami. Wiśnie które ciągle same sie rozradzają sadzę w szpaler poza działką przeplatając krzewami bzu. Sam jestem ciekaw, jak to za dziesięć lat będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts