waldi35 05.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam wszystkich.Szukam osób które budują bądż wybudowały dom według tego projektuhttp://www.soprojekt.pl/Proj_got/S5/s5_widok.htmlW przyszłym roku zamierzamy zacząć budowę tego domu i chciałbym zasięgnąć opini osób które miały do czynienia z tym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.01.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam, wiem, że wody trochę upłynęło od tego postu, ale mam pytanie, czy wybudowałeś (budujesz) ten dom? Nie mogę znaleźc nikogo, kto by się mógł podzielic jakimiś doświadczeniami lub przydatnymi informacjami, a projekt chcę "na dniach" zakupic. A może ktoś jeszcze ma doświadczenia z projektem S5 lub chociażby z pracownią s&o projekt? Bardzo proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts