hazi 27.03.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Czy ktos z forumowiczów zdecydował się na projekt kształtny C 107. http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 27.03.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Podaj link do strony to może będzie jakiś odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eggo 05.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Patrzę i patrzę na ten projekt i chyba go zamówię. Tak dla bezpieczeństwa piszę czy ktoś coś złego w tym projekcie widzi - bo mi wszystko pasuje. Do bólu prosty a przy tym taki kształtny ... Nawet pasuje na moją działkę. Spróbuję poniżej wkleić rzuty C107 >http://www.projekty.murator.pl/pliki/dom_289_8.jpeg http://www.projekty.murator.pl/pliki/dom_289_3.jpeg pewniejakies C107 powstały - może ktoś coś podpowie? pozdrawiameggo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 05.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam Gdybym miałsię czepi... to tak na chama bym się czepił tego przejścia z garażu przez kuchnię. Odór spalin z aromatem pieczystego.... mmmm rozmażyłem się)))))))))) Spoko domek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eggo 05.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Dokładnie też wszystko mi pasowało - tylko na to zwrocilismy uwage - co do tego przejscia garaz/kuchnia miałem małe wątpliwości. Ale stwierdziłem (powinieniem powiedzieć "stwierdzilismy",żeby żona za złe nie miała) że to nie jest problem - zakupy można wstawić do śluzy - spiżarni- a wprzypadku jak ma ise brudne buty to wejść głownym wejściem. pozdrawiam i dzieki za uwagę eggo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.08.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 To jeszcze ja mam uwagę - moggę? Przeszkadza mi ten stół-zawalidroga na trasie kuchnia-salon. Oczywiście, to jest tylko propozycja projektanta co do umeblowania. Ale jak się przyjrzeć, to nie bardzo jest gdzie ten stół przestawić. Bo w najsensowniejszym na ten cel miejscu jest kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eggo 05.08.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 dzięki za uwagę dot.stołu. Coś w tym jest. Ja co prawda zastanawiałem się nawet nad barkiem. Ale teraz kombinuję czy kominka nie wywalić gdzieś bliżej ogrodu. Muszę sobie wyobrazić czy ten stół będzie przeszkadzał ,czy nie - bo w sumie przejść można bokiem- a podać do stołu - przy tym zaproponowanym ustawieniu jest wygodnie. dziękieggo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Właśnie przestawienie kominka chciałam Ci nieśmiało zaproponować. Bo obchodzenie stołu bardzo szybko zacznie Was kurzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eggo 05.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 w międzyczasie obejrzałem sobie Twój dom. Fajny i PROSTY - to dla mnie ważne - podoba mi się szcególnie od str ogrodu ja co prawda chcę mniejszy (bo odkładam na Jaguara) i parterowy - nie wiem czy wspominałem na ten temat: C107 Kształtny pozdrawiam altruista EGGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 06.08.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witam Ja bym Ci jeszcze zaproponował ściągniecie oryginalnego rzutu z muratora i przyjrzenie się wymiarom pokoi /szerokości/ i wymiarom kibelka.... bo tak cóś wąskawo mnie sie wydaje tam jest.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eggo 08.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 dowiedziałem sie o wymiary pomieszczeń. chyba się tam zmieszczę ... i nawet jak na w sumie nieduże powierzchnie to wygodnie.wymiary sypialni: 4,2mx3,1m, 4,2mx2,6m, 4,2mx2,6m, salon: 5,5mx4,9.wc-et jest wąski ale długi: 2,0mx0,9m - rozmawiałem z architektem - mówił, że ta szerokość wystarczy przy takim zaaranżowaniu wc-etu-i twierdził, że ten wc-et optymalnie wykorzystuje powierzchnie - myślę że na igraszki z żonką pod prysznicem to za dużo miejsca nie ma - ale przecież łazienka obok ma 7,5 m2- tam można poszaleć - he, he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plop 14.11.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Kochani podpowiedzcie coś na temat kosztów budowy domu-projekt C 107"Kształtny. Mile widziane opinie również na temat kosztó budowy domów typu parterowe bez piwnicy i poddasza użytkowego o pow. ok 110 m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 15.12.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 a co myślicie o usunięciu garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honia71 06.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Tak, my zdecydowaliśmy się. Postaramy sie jeszcze wtym roku zrobić fundamenty, a w 2007 wybudować nasz "kształtny" domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 07.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 A może ktoś buduje ten domek? http://projekty.muratordom.pl/pliki/dom_289_8.jpg http://projekty.muratordom.pl/pliki/dom_289_3.jpg My budujemy się pod Łodzią mamy już fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honia71 21.05.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam bardzo serdecznie My budujemy domek kształtny i bardzo sie ciesze że w końcu znalazł sie ktoś,komu też się spodobał. Mamy juz wylany strop i czekamy na cieśli, a na jakim etapie Wy jesteście - czekam z niecierpliwościa na odpowiedź pozdrawiam Honorata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 23.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 witam ja też się cieszę, że ktoś polubił kształny. U nas zrobiony jest strop - już wysechł, robią ściany działowe, zaraz wylewki,zamówiliśmy też okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 23.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a i dach mamy już zamówiony i też czekamy na cieśli - czyli tak samo jak Wy. Kiedy planujecie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honia71 23.05.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wygląda na to, że jesteśmy na podobnym etapie. zaraz po fundamentach zrobiliśmy pierwsze wylewki, potem wszystkie ścianki łącznie z działowymi, później strop i czekamy na cieśłi - jesteśmy umówieni ok. 10 czerwca. Jeśli nie nadużyję zaufania to proszę o podanie maila - chętnie prześlę zdjęcia i liczą na podobne z Waszego domku, bo na stronie muratora nie bardzo umiem wklejać A czy w środku coś zmienialiście?? czekam na odpowiedź i pozdrawiam Honorata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honia71 23.05.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Aha a planujemy przeprowadzkę na koniec roku- czyli tak jak Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts