Rafter 24.11.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2002 Jako facet z wykształceniem medycznym nie robię sam nic oprócz może skopania działki, założenia gniazdek i wyłączników, pomalowania ścian (ale do tego jeszcze daleko).Mogę jeszcze skręcić meble i narąbać drewno do kominka.Picie piwka idzie mi zdecydowanie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.11.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 o to nie tylko Tobie. Ja co prawda wykonuje jeszcze inne rzeczy na dzia³eczce czy w domeczku, ale browarek to jest to. Tak na marginesie to stwierdzielm, ze najlepiej pracuje mi sie samemu. Sa jednak rzezczy ktorych nie mozna wykonac w pojedynke, ale piwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.05.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 No i co, zmieniło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.05.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 pewnie tak...pomalował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obudowieniewiemnic 28.05.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ... od dwóch lat jest zaszyty i czynnie działa w ruchu AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts