pawelurb 06.08.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 mam tak zrobione że do poziomu stropu jest wymurowana ściana pod komin wentylacyjny z cegły , pod stropem chcę dać pustaki wentylacyjne prefabrykowane ( 2 kanałowe ) i w takiej postaci komin będzie aż do końca, jak wykończyć taki komin? czy mozna zrobić coś takiego jak się robi na kominach prefabrykowanych , tzn, wylać płytę pod dachem i na tym ustawić cegły ? ( chodzi o to że taki jeden kanał wentylacyjny jest za wąski żeby ładnie wyglądał na dachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 15.12.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Sam sobie odpowiedziałeś. Aby konstrukcja była lżejsza można obmurować klinkierem "połówką" PozdrawiamBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 15.12.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 W dużych domach widziałem wyprowadzenia w postaci rur winidurowych.Tylko tam dachy są płaskie i kominów nie widać z ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts