s l a w e k 06.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Czy ktoś z Was wie jak długo ważny jest projekt przyłącza wodno-kanalizacyjnego i pozwolenie na budowe takiego przyłącza? Projekt mam od kwietnia 2004 roku. Przyłącze wodne już wykonałem w zeszłym roku ale zwlekam z kanalizacją. Jeśli dobrze pamiętam projekt jest ważny na 2 lata ale nie jestem tego pewien na 100%. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.08.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Projekt, ile jest ważny, to nie wiem . Ale pozwolenie na budowe przyłączy ważne jest dwa lata. Ja projekty przyłączy robiłem na przełomie 2003/2004 r. A zgłoszenia ich budowy dokonałem w lipcu tego roku. Mam już wodę, a kanalizacja będzie na wiosne przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s l a w e k 07.08.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Dzięki - o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts