buleczka_77 25.11.2002 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Baaardzo dokładny, solidny, najlepiej pracujący solo, z pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka 25.11.2002 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Polecam mojego. Jezeli chodzi o pomysly to trzeba zobaczyc moja kuchnie nikt takiej nie ma. Jak potrzebne sa namiary to nie ma sprawy pozdro Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 25.11.2002 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 OK. Dzięki,przechodzę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2002 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Ewko, napisz coś o swojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka 05.12.2002 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Pozdrawiam Serdecznie Jezeli chodzi o moja kuchnie to wyglada jak obraz Picassa. Płytki mam 10 na 10 w dwóch kolorach jasne mleko z kawą i tzw. dzika wiśnia ( bordowo-brązowe). Kończą sie na rożnej wysokości ,gdzieniegdzie dziury (zamierzone), wyglada to jak miasto nocą wysokie i nieskie budynki ale efekt jest niesamowity. Puszki, ktore były widoczne na sciane tez zostały oblepione płytkami. Jak ktoś przychodzi to pierwsze pytanie : Czy zabrakło wam płytek . Polecam zabawę z kartką papieru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Ja nie mam takiej wyobraźni. Dlatego chyba załatwię to bardziej typowo.Znalazłam chyba nawet płytki miłe dla mego oka. Też małe,beżowo szare, z dekorami-drzewka zielone w donicy. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka 06.12.2002 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Witam Moja kuchnie wymysliłam bardzo spontanicznie . Zaczelam rysowac kwadraciki i tak jakos wyszlo. Chciałam tylko aby była inna niz wszystkie a naprawde nie mam zdolności manualnych . Za to świadomość , że jest inna spowodowało, ze jest jeszcze piekniejsza. Dlatego życzę powodzenia w tworzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts