maksiu 07.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Powodzenia Mimipozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.08.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Również życzę powodzenia. Oby decyzja budowania w takim pięknym miejscu nie uległa zmianie, aby marzenie stało się rzeczywistością, obyś nie musiała szukać kolejnej łączki dla siebie i swoich zajączków. Żeby wszystko stało się dla ciebie w końcu PROSTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrowski_k 07.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 I aby bylo realnie a nie tylko wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 mimi ale aksamitnie się czyta te Twoje historie . Trudne decyzje sielsko opisane. Niech Ci szczęście dalej sprzyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.08.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 mimi, nie sadź pochopnie, taką fajną okolicę masz po co sobie widnokrąg ograniczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 10.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Mimi,Prosty jest piękny, szalenie lubię patrzeć na taką architekturę, a już w Twoim wydaniu będzie rewelacyjny, bo Ty to masz wszystko tak poukładane i przemyślne (bardzo lubię Twój wątek wnętrzarski).Pokaż jeszcze jakieś rzuty domu i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dziękuję Wam za tak piękne życzenia, na niektóre chyba nie zasłużyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 I aby bylo realnie a nie tylko wirtualnie. Morawa vel Piotrowski_k vel Nowicka itd. udanych wakacji życzę - w sierpniu jest też pięknie i można zaczerpnąć trochę dobrej energii Co do żabek - mam swoje, śliczne - wkleję zdjęcia, kiedy tylko wywołam film, obiecuję - seledynowo - zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrowski_k 16.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Tak jak myslalem, woda , woda i jeszcze raz woda leje sie w dzienniku. Na wakacjach jestem obecnie i chyba bede trzymal sie z daleka od wody bo, tam gdzie napisalem jest jej wystarczajaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Tak jak myslalem, woda , woda i jeszcze raz woda leje sie w dzienniku. Na wakacjach jestem obecnie i chyba bede trzymal sie z daleka od wody bo, tam gdzie napisalem jest jej wystarczajaco. Czytanie dziennikow nie jest obligatoryjne, wiec zajmij sie czyms bardziej kreatywnym. Rybek sobie nalap, usmaz, zjedz. Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.08.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mimi a gdziesz to Cię pognało? Gdzież ta twoja sielska działeczka nachoditsja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Klaus blisko, ale niestety za daleko, by tam być codziennie, ale od przyszłego lata nie ruszam sie stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Malinko nie zdradź mnie proszę, gdzie jest mój zakątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Hej Mimi Cieszę sie , ze udało sie Tobie spotkać " swoje miejsce na ziemi". Widać, że jesteś szczęśliwa Życze Tobie wielu szczęśliwych chwil w "Twoim zakątku" Nie udało się nam spotkać Ale może kiedyś .... Ps.Zdjęcie skarp przecudne Właśnie poszukuję inspiracji, jezeli chodzi o moją skarpę pod przyszłym tarasem. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Aniu, nie udało sie nam spotkać, ale to nie ucieknie. Zadzwoń, kiedy masz wolne, to się umówimy choćby na moment A może pojedziemy na moją działkę i podpatrzysz rozwiązania u sąsiadów? podaję numer na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.09.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Hej Mimi Dzięki Jeszcze tydzień zadymy budowlanej- mam nadzieję- i juz będę miała dużo wolnego czasu. To miło, że chcesz mnie zabrać mnie na swoją działkę Bardzo chętnie Z tego co piszesz musi być tam pięknie No i te skarpy.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Jeśli chodzi o drzewka, trzeba zrobić tak: -pojechać do leśniczówki (napiszę namiary na privy) i obejrzeć, co się nam spodoba. Potem do nadleśnictwa w xxx - złożyć zamówienie i zapłacić fakturę. Następnego dnia drzewka są do odebrania u młodego leśniczego w xxx. Niestety skomplikowane, ale takie są sformalizowane procedury w nadleśnictwie xxx W szkółce pozdówcie Bąbla - to niespodzianka Zdaje sie, że drzewko kosztuje poniżej złotówki. To dwulatki, ale takie najszybciej rosną. Wysyłki nie ma - było by to powyżej kosztów produkcji leśnej. Najlepiej sadzić jednak wiosną - wtedy też można kupić śliczne młodziaki. Ziemi tam nie kupimy - leśniczówka/szkółka zamawia obornik i próchnicę spoza xxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Ania, jak najbardziej, poza tym Twoją skarpę też chce zobaczyć!!! Choć tym razem sam dom będzie u mnie na płaskim - skarpa to urozmaicenie ogrodu, będzie min 8 metrów od południowej granicy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.09.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Zapraszam serdecznie Moja skarpa będzie pod tarasem i będzie( częściowo już jest) usypana. A tak poza tym cała działka jest skarpą. jeżeli masz ochotę mnie odwiedzić na działce, tzn budowie to jestem codziennie popołudniu przez cały tydzień. Jeżeli masz ochotę przyjechać to umówimy się na priva, wytłumacze Tobie dokładnie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 bardzo chetnie, jak tylko rozplanujemy z ogrodnikiem prace u mnie, wybiorę się na pewno. Za tydzień będę sama - Pysiorek wylatuje na przedłużone wakacje z tatą. Dam sobie wtedy i ja wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts