Monika Seba 07.08.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 wciąż natrafiam na pojedyncze wątki o solidnych i niesolidnych firmach. Ktoś kiedyś zasugerował aby autor umieściła firmę na czarnej liście. Gdzie taka jest- szukam i szukam, na piechotę i za pomocą "szukaj" nawet * użyłam i nic. Pomóżcie, podajcie link jeśli wiecie gdzie to jest Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.08.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Z tą solidnością i niesolidnością też różnie bywa. Znajdziesz kilka osób zachwyconych firmą X a po tym ta firma zaliczy totalną wpadkę... My np jesteśmy zadowolenia z tynkarzy, ale wiem, że gdybym chciał to przy odbiorze z halogenem mógł bym ich wypunktować, tylko, że jak powiedział mój fachman, jeśli byśmy umawiali się na taki odbiór to i owszem, ale nie za takie pieniądze... Zadowoleni jesteśmy np. z okien i drzwi wejściowych, ale przy drzwiach firma zaliczyła wpadkę przy pomiarze. Sprawa została załątwiona od ręki, elegancko i w sposób nas satysfakcjonujący. Pytanie tylko, czy Ty/Wy też byście byli z tego zadowoleni. Przy ocenie trzeba też uwzględnić pewne priorytety - przeszkadza mi pęknięcie tynku w salonie i tego nie toleruję, ale jak się pojawi 1-2 w kotłowni to jakoś mi nic nie przeszkadza. Co innego z totalnym olewaniem klienta i robieniem w balona, ale przy ocenie bardzo ważne jest to, czego oczekujemy i czy wykonawca o tym wie. To takie kilka moich uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.08.2005 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 rafałek chodzi nam wlasnie o takie wpadki ktorych nikt nie naprawil, albo glupio sie wykrecal czy wrecz nie odbieral telefonow i to juz jest moim zdaniem powod do umeiszczenia na czarnej liscie, a firmy naprawiajace swoje pomylki to skarb. Pewnie ze lepiej aby sie wogole nie zdarzaly, ale nikt przeciez nie jest doskonaly, a bledy beda zawsze tam gdzie ludzie. Wiec ospowiadajac na twoje pytanie- Firma od okien nawet zyskalaby u mnie + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts