Wlodek 07.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Buduję chatkę koło Piaseczna pod Wwą i stoję przed taką zagwostką . Liczę na Wasze wsparcie. Odwzajemnie się informacjami o innych cenach. (Jestem już po tynkach i instalacjach). Sprawa jest pilna, bo ruszają lada moment, a mamy jeszce nie ustalone ceny...., a wszyscy wiemy, czym się kończy ustalanie ceny po robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek 07.08.2005 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 dodam, że dach jest dwuspadzisty (1piętro + poddasze) i chodzi mi o podbitkę na zewnątrz domu. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 11.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 z tego co sie orientowalam to 50-60 zł / m2 (plastikowe panele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek 11.08.2005 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dzieki. Myslisz, ze tyle moze kosztować też podbitka z desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaM 11.08.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Włodku,z moim wykonawcą jesteśmy umówieni na 20 zł/m2 za robociznę, do tego trzebaby doliczyć materiał - ja jeszcze jestem przed tym etapem, więc trudno mi się wypowiadać nt. cen materiałow.PozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex_78 11.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 jestem w trakcie robienia podbitki oraz co za tym idzie ocieplenia welna pod deskami. Place za m2 podbitki 20zl, natomiast za ocieplenie + siatka - 15zl za m2. Przed ustaleniem ceny robocizny za podbitke szukalem na forum i z tego co widzialem ceny miedzy 18 a 25 zl za m2. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeF 25.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Cena materiały podbitki Boryszew to 26-27 zł/m2. Płacę za robociznę 15zł/mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 02.10.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Cena materiały podbitki Boryszew to 26-27 zł/m2. Płacę za robociznę 15zł/mb. Witam. Mam pytanie trochę z innej beczki. Mianowicie nigdzie nie mogę znależć jakiejkolwiek wzmianki na forum o podbitce Boryszewa, też przymierzam się do niej ale nic tak właściwie o tym produkcie nie wiem. Czy Ty zdecydowałeś się na tę właśnie, bo ktoś Ci polecił, czy też "grasz w ciemno" ? Ciekawy jestem czy w przyszłości nie będzie z nią problemów typu odbarwienia czy odksztacenia? Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeF 02.10.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Polecił mi ją znajomy, który "robi" dachy. Podobno się nie odbarwia i nie odkształca jak jest fachowo zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts