cz 25.11.2002 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Witam!Czy w kotłach jednofunkcyjnych, stojących zużycie gazu jest wyższe niż w wiszących? Kotły te nie mają palników modulowanych, czy ma to wpływ na zużycie paliwa?Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cz 26.11.2002 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Cześć!Nikt nie użytkuje kotła stojącego?????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.11.2002 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Ależ użytkujemy, nie mamy jednak dwóch kotłów - stojącego i wiszącego - więc nie możemy porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cz 26.11.2002 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Cześć Majka!!! Majkaaaaaa czy ty jesteś blondynką!!?? Pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: cz dnia 2002-11-26 16:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.11.2002 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 cz, a czy Ty jesteś blondyn? A tak serio, to co z tym kotłem -w przyszłym tygodniu mam kupować stojący!!!! Sanipro, czy Twoja bezkresna dotyczy też może kociołków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2002 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Cz. jestem szatynką. Sam zastanów się nad odpowiedzią. Na temat kotłów bylo już masę wątków /użyj funkcji "szukaj"/. Poczytaj, pomyśl, a potem zadaj konkretne pytanie. Umieść w nim wielkość twojego domu, zapotrzebowanie na KW, rodzaj paliwa i ilość kasy, którą masz do wydania. Każdy dom /i jego właściciel ma inne potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts