EZS 17.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Poczytaj http://www.dizziness-and-balance.com/index.html. Jeżeli ma od urodzenia i żyje lat 12, to diagnozować należy, jakby się coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 17.12.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To ja zapytam o lekarz okulistę, specjalizujacego się w oczopląsie. Nie chcę wyjść na naganiacza znachorów, ale... kolega polecił mi specjaliste od wzroku (nie wiem, czy on ma wykształcenie medyczne), przyjmuje w Warszawie na Muranowie. Facet nie ingeruje w żaden sposób w oko, ogląda wyniki badań (na miejscu nie ma własnego sprzętu diagnostycznego) i daje różne ćwiczenia. Poza tym troche jak bioenergoterapeuta rękami cos robi. Mnie się pogarszał wzrok w jednym oku i te ćwiczenia mi pomogły. Niestety, przerwałam kuracje, przez jakis czas było dobrze i znowu mi sie pogorszyło (mea culpa), więc trudno mi oceniac na moim przypadku skuteczność tego. Ale ten mój kumpel zna kilka osób, którym ten facet naprawde pomógł. Ludzie z dziećmi też przychodzą. W miedzyczasie (po polepszeniu) miałam badania okresowe w pracy i na komputerowym badaniu wyszła mała krótkowzrocznośc, a przy patrzeniu na literki - OK. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts