scur 18.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Wszystkich Sympatyków KASI!) My z mężem też od razu zakochaliśmy sie w tym projekcie (ale zewnętrznie), środek wymaga wielu przeróbek. Przede wszystkim to zamienimy garaż na dwustanowiskowy. a obok kuchni dorobimy spiżarkę (będzie wygodnie do niej wkładać prosto z garażu z samochodu zakupy...) powiększy to odrobinę i górę, bo jest mała... i brakuje mi garderoby:o) no i rozkład pokoi na górze, bo mamy dwoje dzieci, a jeden z pokoi jest taki mały...( Skorzystamy chętnie z Waszych rad, podoba mi się ta z podniesieniem ścianki kolankowej o 20 cm, ale chętnie obejrzałabym domek w realu...jeśli ktoś by nas zaprosił do obejrzenia. Przyjedziemy bardzo chętnie:o) Podajcie swoje namiary - skąd jesteście gdzie stoją Wasze KASIE? Wjazd na działkę mamy od południa, stąd pomysł z przeszkleniem nieotwieranym zamiast okan jest super. pozdrawiam serdecznie Anna i Daniel Witajcie "Kaśki" Nasza Kaśka stoi we Wrocławiu. Daleko?? No cóż. Ale jeśli nie przeraża was odległość, zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna lt 18.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witamy i dzięki za zaproszenie:o) Do Wrocka, Olsztyna, czy pod Grudziądz droga taka sama jakies 300 i więcej km nie mamy wyjścia jak chcemy obejrzeć Kasię w realu, będziemy m,usieli pojeździć. Jak tylko trafi się jakiś ciepły weekend to zawitamy do Was. Tylko prosze dajcie jakieś dokładniejsze namiary (może być na priv:o) My zamierzamy budować pod Lublinem we wsi Majdan Mętowski. Na razie jesteśmy mieszczuchami...) Aha i zapytam jeszcze o koszty, podajcie proszę ile wyszedł kosztorys, a ile w rzeczywistości wam wychodzi z opłatami? Ile stan surowy otwarty? Ile zamknięty? Wiem że regionalnie sie to różni znacznie, ale tak aby mieć jakiś ogląd....) pozdrawiamy serdecznie Ania i Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 21.05.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzięki piękne za link do forum o Kasi...) Nam też podoba się najbardziej weranda na zewnątrz i taka ranczowatość i leśniczówkowatość domku (działkę mamy bezpośrednio przy lesie...) Układ wnętrz jest niezbyt praktyczny i jakiś nieudany, ponadto szukamy z garażem dwustanowiskowym - ale wszystko można zmienić. Wyjściem dla nas jest właśnie na bazie KAsi - ale projekt indywudualny. Dzięki za link o domkach ranczowatych - jest tam kilka ciekawych pozycji:o) A jesli to nie tajemnica, to w jakim biurze zamówiliście ten indywidualny projekt, czy też mieliście prywatnego architekta? pozdrawiam alt projektantem/architektem a zarazem wykonawcą jest szwagier kolegi mojego taty , także w zasadzie po znajomości , dokładnie powiedział że z kosztem projektu , pozwoleń , geodetów itp. zmieścimy się w 5-6 tyś. myślę że to dobra cena za indywidualny projekt zwłaszcza że niczym nie muszę się zajmować tylko siedzieć z piwkiem w ręku przed tv i czekać na papierki , a w dodatku kupiłem już pustaki Max (bez kolejki ) po 4.90 brutto/1szt , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 22.05.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Wg mnie bardzo fajny powwierzchnia oki tylko czekac az zaczniesz pisac jak sie go buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts