scur 18.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Wszystkich Sympatyków KASI!) My z mężem też od razu zakochaliśmy sie w tym projekcie (ale zewnętrznie), środek wymaga wielu przeróbek. Przede wszystkim to zamienimy garaż na dwustanowiskowy. a obok kuchni dorobimy spiżarkę (będzie wygodnie do niej wkładać prosto z garażu z samochodu zakupy...) powiększy to odrobinę i górę, bo jest mała... i brakuje mi garderoby:o) no i rozkład pokoi na górze, bo mamy dwoje dzieci, a jeden z pokoi jest taki mały...( Skorzystamy chętnie z Waszych rad, podoba mi się ta z podniesieniem ścianki kolankowej o 20 cm, ale chętnie obejrzałabym domek w realu...jeśli ktoś by nas zaprosił do obejrzenia. Przyjedziemy bardzo chętnie:o) Podajcie swoje namiary - skąd jesteście gdzie stoją Wasze KASIE? Wjazd na działkę mamy od południa, stąd pomysł z przeszkleniem nieotwieranym zamiast okan jest super. pozdrawiam serdecznie Anna i Daniel Witajcie "Kaśki" Nasza Kaśka stoi we Wrocławiu. Daleko?? No cóż. Ale jeśli nie przeraża was odległość, zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/3831-projekt-kasia-pracownia-archipelag/page/3/#findComment-1786973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna lt 18.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witamy i dzięki za zaproszenie:o) Do Wrocka, Olsztyna, czy pod Grudziądz droga taka sama jakies 300 i więcej km nie mamy wyjścia jak chcemy obejrzeć Kasię w realu, będziemy m,usieli pojeździć. Jak tylko trafi się jakiś ciepły weekend to zawitamy do Was. Tylko prosze dajcie jakieś dokładniejsze namiary (może być na priv:o) My zamierzamy budować pod Lublinem we wsi Majdan Mętowski. Na razie jesteśmy mieszczuchami...) Aha i zapytam jeszcze o koszty, podajcie proszę ile wyszedł kosztorys, a ile w rzeczywistości wam wychodzi z opłatami? Ile stan surowy otwarty? Ile zamknięty? Wiem że regionalnie sie to różni znacznie, ale tak aby mieć jakiś ogląd....) pozdrawiamy serdecznie Ania i Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/3831-projekt-kasia-pracownia-archipelag/page/3/#findComment-1787034 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 21.05.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzięki piękne za link do forum o Kasi...) Nam też podoba się najbardziej weranda na zewnątrz i taka ranczowatość i leśniczówkowatość domku (działkę mamy bezpośrednio przy lesie...) Układ wnętrz jest niezbyt praktyczny i jakiś nieudany, ponadto szukamy z garażem dwustanowiskowym - ale wszystko można zmienić. Wyjściem dla nas jest właśnie na bazie KAsi - ale projekt indywudualny. Dzięki za link o domkach ranczowatych - jest tam kilka ciekawych pozycji:o) A jesli to nie tajemnica, to w jakim biurze zamówiliście ten indywidualny projekt, czy też mieliście prywatnego architekta? pozdrawiam alt projektantem/architektem a zarazem wykonawcą jest szwagier kolegi mojego taty , także w zasadzie po znajomości , dokładnie powiedział że z kosztem projektu , pozwoleń , geodetów itp. zmieścimy się w 5-6 tyś. myślę że to dobra cena za indywidualny projekt zwłaszcza że niczym nie muszę się zajmować tylko siedzieć z piwkiem w ręku przed tv i czekać na papierki , a w dodatku kupiłem już pustaki Max (bez kolejki ) po 4.90 brutto/1szt , Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/3831-projekt-kasia-pracownia-archipelag/page/3/#findComment-1790214 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 22.05.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Wg mnie bardzo fajny powwierzchnia oki tylko czekac az zaczniesz pisac jak sie go buduje Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/3831-projekt-kasia-pracownia-archipelag/page/3/#findComment-1792802 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts