Magda Kurek 08.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam wszystkich, zaczęłam w końcu przebudowę mojego domku. Mam tylko problem z pokryciem dachu. Wiem, że musi być blacha. Na poczatku chciałam dach pokryć blachą trapezówką , ale bardzo podoba mi się blachodachówka. Kierownik grupy remontowej przekonuje mnie, że trapezówka jest wytrzymalsza, lepsza itp., natomiast blachodachówka podobno często jest z wadami (jakieś niewidoczne dziurki) i według niego tylko na 5-8 lat. Nie wiem co robic, może ktoś mi doradzi.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.08.2005 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kierownik grupy może mieszkać w stodole ale czy Ty byś chciała??Nie spotkałem cie jeszcze nigdy zeby blachodachówka miała jakieś dziurkijeżeli masz wątpliwosci to szukaj takiej z długoletną gwarancją-przecież po coś ją dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 18.08.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 zmień fachowca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts