lost 02.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 to w takim razie ja tez dołączam do grona a moze macie jakies foki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goszka 12.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 No strasznie słabiutko na tym forum, ciiisza taka, a temat taki ładny. Ja się dopisuję, konie i jazdę konną kocham i nawet miejsce na chałupę było pod tym kątem planowane. W pobliżu jest pensjonat i swojego zwierzaka w przyszłości zamierzam tam umieścić, najpierw oczywiście musze go mieć Jeżdżę w miarę systematycznie aczkolwiek nie wyczynowo w okilcach Piasczna pod Warszawą. A teraz, w te piękne długie dni pasjami w tereny I wszystkich koniarzy pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 17.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Goszka zauwazyla:"No strasznie słabiutko na tym forum, ciiisza taka, a temat taki ładny"-no wlasnie.Moze dlatego,ze koniarze dyskutuja na innych forach,albo po prostu ich pasja i to co robia wystarcza im i nie musza o tym pisac .Swoja droga zaczelo sie pare fajnych watkow konsko-stajenno-technicznych ale,jakos tak przycichly...szkoda. W kazdym razie i ja dopisuje sie do grona koniarzy,co prawda chwilowo nieczynnych ,ale kiedy stajnia stanie mam nadzieje sie uaktywnic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 30.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 no to ja dąlączam do grona koniarzy z zamilowania a oto był kiedyś moj konik http://foto.onet.pl/upload/20/79/_601653_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 27.07.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Cudeńko.... W bliskim sąsiedztwie mojej działki, jeden pan ma zamiar wybudować małą stajnię i tak się właśnie łudzę, że w przyszłości będę mogła kupić konia i tam go trzymać..... po prostu spełnienie mojego wielkiego marzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lost 19.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 to ja wkleje coś swojego http://i19.photobucket.com/albums/b167/pupile/Beztytu322u.jpgjak ja kupiłam niecałe 2 miesiace temu byłam pełna obawkon mial 5 lat ale nie dawal nóg- wyrywał , nie potrafił stac spokojnie , wszystkiego sie bał i nic nie dal przy sobie zrobic teraz jest łagodna i opanowana a pamietam jak ja pierwszy raz zobaczylam jak kon szal tak ze dorosły facet mial problem z jej utrzymaniemciut nie szalony ogier zabójcajak to podejscie do zwierzaka zmienic potrafi jego zachowanie o 180 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 31.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 to ja wkleje coś swojego http://i19.photobucket.com/albums/b167/pupile/Beztytu322u.jpg jak ja kupiłam niecałe 2 miesiace temu byłam pełna obaw kon mial 5 lat ale nie dawal nóg- wyrywał , nie potrafił stac spokojnie , wszystkiego sie bał i nic nie dal przy sobie zrobic teraz jest łagodna i opanowana a pamietam jak ja pierwszy raz zobaczylam jak kon szal tak ze dorosły facet mial problem z jej utrzymaniem ciut nie szalony ogier zabójca jak to podejscie do zwierzaka zmienic potrafi jego zachowanie o 180 stopni oj ja bardzo duzo czasu koniom poświęcam i z konmi trenuje z zamilowania i niejedno widzialam co ludzie potrafią z tymi zwierzakami wyprawiać( i to nawet zawodowi sportowcy i trenerzy) az zal... ale konik piekny i zycze milych przejażdzek a jak jakies pytania apropo koni to z checią słuze pomocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goszka 01.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Piękne kobyłki!! ja na razie z moją końską pasją musiałam się pożegnać choć też marzę o swoim, jednak marzenie musi poczekać aż się pozbędę brzuszka i odchowam małą amazonkę lub amazonka No to najwcześniej w przyszłym roku. Ale u mnie podobnie jak u Magdy25 sąsiad koło nowobudowanego domu stawia stajenkę na hodowlę, więc może się załapię na jakiś boksik. Ale po koleji: dom, bejbik i .... konik to za dużo szczęścia naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daooen92 23.12.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 http://incest-wonders.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 03.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witajcie drodzy koniarze Ja już właściwie jestem weteranem... 24 lata w siodle, dzień w dzień po pare godzin....ach to były czasy... Potem nadszedł czas dla rodziny, pewne problemy, które nie pozwoliły mi na kontynuację aktywnego spędzania czasu z ukochanymi czworonogami . Mam sporą przerwę, ale nadszedł moment, gdy mogę powrócić do "nałogu" Przeprowadziliśmy się, mamy dom, sporą działkę i wspaniałe tereny wokół... Zaczynam prowadzić rekonesans po okolicy - w późniejszym okresie mam w planie zakup własnego konia, na razie jednak chciałabym znaleźć stajnię z klimatem - taką z prawdziwymi koniarzami, wiecie o czym mówię. Mieszkam pod Piasecznem, jeżeli macie fajny namiar to dajcie znać pozdrawiam sedecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.02.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Orientujecie sie gdzie można, gdzie warto i za ile pojeździć między Mińskiem Mazowieckim a Wesołą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 15.02.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 hej, hej Czy tu w ogóle ktoś zagląda ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 22.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cicho tu strasznie... Otóż u mnie przygoda z końmi zaczęła się przez przypadek! Znajoma rodziców przyjechała zapytać czy nie słyszeliśmy o stadninie koni w wiosce, w której rodzice mieszkają (a ja niegdyś z nimi) podczas wakacji. Była z córką i takim to sposobem zabrała też mnie i pojechaliśmy we wskazane przez sąsiada miejsce. Okazało się, że tuz pod nosem jest stadnina Oczywiście zapisała swoją córkę, a że ja też bardzo chciałam to mnie też (nie wspominając, że zafundowała mi pierwszy 10h karnet ) Było cudnie i tak oto spędziłam 2 lata wakacji i trochę jesieni w siodle. Cudny sport, kocham konie.. Oczywiście przykre jest spadać z konia w galopie, ale obeszło się bez większych siniaków Najbardziej podobały mi się wyjazdy w teren, oczywiście instruktorka i kilka uczących się dziewczyn, czyli ładny zastęp z 5 koników A że stadnina mieści się w otoczeniu lasu nad stawem, to miałam przyjemność galopować lasami i łąkami, a nawet kąpać się na koniu w stawie (tak dla jasności, ja byłam sucha)... Co to były za czasy... Potem poznałam mojego obecnego męża (nie pochodził z mojego miasta więc często podróżowaliśmy), potem był ślub i nie chciałam "się przed nim uszkodzić" ... Ale wierzę, że powrócę do tej pasji, zwłaszcza że twardo dążę do realizacji swoich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 24.06.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Koniarze przenieśli się do wątku jazda konno w kąciku zapaleńców: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=94109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts